Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry

Piąteczek
Livia kciukamy i czekamy!
Monia ropa to niedobrze...
Złota &&&&
Groszku moja ostatnio śpioch się zrobiła :p
Mizzy jak bóle?
A ja pod przychodnia w aucie papu jem i na mame czekam i na zakupy i do fryzjera jedziemy
Lena właśnie u nas psa szukaja rasowego bo im zagina i widze po rejestracji ze to drugi koniec polski :o
Biedne psiaki... -
Monia grupę krwi masz taką jak ja

A co do ropy to zaatakowały Cię bakterie, może przejdź się do lekarza. Mokry kaszel, dużo plwociny i taki glutowaty katar ciągnący się żółto-zielony jest charakterystyczny, no i może skoczyć gorączka a w ciąży to bardzo niebezpieczne. Może lekarz przepisze Ci antybiotyk, teraz taki okres infekcji, angin, zapaleń płuc, ciężarówki dużo bardziej podatne niestety na to wszystko
-
hej DZiewczynki...boshe, ja tu tylko taki spioch???
dopiero wstałam
ide cosik zjeśc i bede chya naleśniki smażyć na obiad
bo innego pomysłu brak 
mialam jechac na jakis ciucholand ale takie zimno ze odechcialo mi sie, pojade w poniedziałek
-
XxMoniaXx wrote:Niecierpliwa byłam w śr u lekarza i mam się leczyć sama niby..
Aha, no cóż to pozostaje Ci Prenalen, cebula, czosnek, sok z malin
ale uważaj na temperature, jak wzrośnie to pewnie przepiszą Ci Duomox najcześciej stosowany w ciąży antybiotyk nawet w 1trym.
A tymczasem łózko, kocyk i odpoczywaj
-
Dziewczyny, chcę kupić łóżko do sypialni. Podsyłam Wam linki, wypowiedzcie się, które wg Was lepsze:)
http://www.brw.com.pl/lozka/6281,loze-bianco-140x200.html?m=5,sypialnia
http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/lozka/podwojne/lozko-peru
http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/lozka/podwojne/lozko-katia
Nie powiem Wam, które mi się najbardziej podoba, żeby nie sugerować
-
Złota a nie będzie Wam ciasno w łózku 140x200 ? Ja osobiście polecam większe, a w szczególności w ciąży jak już niedługo będziesz

My mamy takie skórzane, czarne Kler i jesteśmy z niego zadowoleni bardzo. Tylko to bardziej do nowoczesnego wystroju, nie wiem jaką macie sypialnie. -
niecierpliwa21 wrote:Złota a nie będzie Wam ciasno w łózku 140x200 ? Ja osobiście polecam większe, a w szczególności w ciąży jak już niedługo będziesz

My mamy takie skórzane, czarne Kler i jesteśmy z niego zadowoleni bardzo. Tylko to bardziej do nowoczesnego wystroju, nie wiem jaką macie sypialnie.
Wiesz co, my teraz mamy wersalkę, około 1,20 m i nie jest nam ciasno. poza tym, te łóżka sa w różnych rozmiarach, brałam pierwsze z brzegu, żeby pokazać
przedszkolanka:) wrote:Hmm...bym musiała zobaczyć pokòj gdzie chcesz postawić...tak na sucho to mój typ nr.2 ale 1 też mi się podoba
W pokoju jest narożna szafa w kolorze calvados i ściany light coral (taka jaśniutka brzoskwinka). I poza tym nic nie ma.
2 się mężowi mojemu podoba.
Wystrój jest neutralny, dopiero aranżujemy
-
Wróciłam!

A oto mój Groch
Tzn pęcherzyk płodowy bo malucha nie widać jeszcze
Wg USG rodzimy 20 lipca i ciąża wiekowo pasuje
Kolejna wizyta za 2 tyg 
No i od dzisiaj Duphaston wieczorem mam brać no, wiedziałam. Mimo progesteronu 36 ale ze względu na moje bóle miesiączkowe. Później wprowadzimy jeszcze Acard a to ze względu na to, że z Majka miałam bardzo wysokie ciśnienie w ciąży i pod koniec lądowałam co chwilę w szpitalu, ponoć jak będę przyjmować Acard od początku to tego unikniemy
Ale jestem HAPPY!
To idę jeść, bo wracając kupiłam sobie pierogi i muszę je przysmażyć
Złota, Groszek, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

-
niestety nie mamy wpływu na to jaka bd reakcja innych.. ale myślę że wszystko się ułożylivia30 wrote:Jednak przysnęło mi się i obudził mnie telefon od męża. Pogadaliśmy 40 minut i nabrałam ochoty na kawę z mleczkiem mniam chyba zaraz ją sobie zrobię
Od tygodnia nie piję bo mnie odrzuciło a dzisiaj jakoś wchodzi ładnie wszystko 
Mizzi no właśnie, moje dziecko nigdy nie bawiło się lalkami w mamę itp
Nie pamiętam żeby jakieś lalki miała, nie interesowały jej nigdy. Maskotki tak
No nic, zobaczymy ale przykro mi trochę bo inaczej to sobie zawsze wyobrażałam...
Łóżeczko ładne, ja podobne chcę tylko całe białe. I widzę Mizzi, że w brązy idziesz
Neutralnie - ładnie 
i zmieni zdanie 
w sumie zraziła się już raz, ale to nie znaczy że stanie się tak drugi raz
tak tradycyjnie w brązy
moje ulubione 
i nie lubie jak są nadruki na łóżeczku... a akurat ten nic nie ma