Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Livka a mogę coś spytać ? bo mówiłaś że znalazłaś nowego gina do prowadzenia ciąży
dlaczego zrezygnowałaś z poprzedniego
Monia, ja ogólnie w Gdyni mieszkam dopiero rok i 3 miechy więc szukałam sama na własną rękę. Pierwszy do jakiego trafiłam działał bardzo "książkowo". Miły i delikatny ale faszerował mnie lekami i jakoś nie przyjmowal do wiadomości, ze mam cykle 31 dniowe a nie 28 dniowe jak powinnam miec
W sierpniu tego roku trafiłam do kliniki niepłodności, tamten lekarz tez mnie zawiódł - taki olewator trochę no ale zrobiłam tam HSG, później dalam sobie czas. A jak się udalo to mialam problem - bo nie chciałam iść do żadnego z nich na prowadzenie ciąży. Poczytałam na belly trochę na temacie trójmiasto i zapisałam sie do babki, którą tam bardzo polecają - zobaczę jutro jak będzie

-
XxMoniaXx wrote:no jakbym była w końcówce ciąży to też bym piła normalny syrop ale teraz jak wszystko sie tworzy to się boje

Ten prenalen jest dobry ponoć z tym że nie wiem czy przeciwkaszlowo działa, wątpię. Na pewno na ból gardła pomoże
Aaa no i homeopatyczne leki można w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:19
-
Rudasku ja też właśnie Allegro przeglądam

Monia, gdybym mieszkała w moim rodzinnym mieście albo tam gdzie mieszkalam jak byłam z Majką w ciąży to wiedziałabym do jakiego lekarza iść
No ale co tam, mam nadzieję, ze bedzie babka w porządku i przy niej zostanę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:29

-
hejcia

pierwsza
w sumie to chyba juz od godziny nie spie
ha ha ha niech mnie kule mojego Małego biją

i tak juz pewnie pozostanie na długo
już trenuje nieprzespane noce 
w ogóle szybko sie wysypiam
Mały harcuje
ostrooo czadu daje 
ja to znowu do ginów męskich chodze...jakoś mam zaufanie i wstydziłabym sie kobiety
może i smieszne, ale tak czuje
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja

wreszcie noc przespana bez napadu kaszlu
ale co z tego jak nos, gardło zawalone chyba ropą i gardło przestało boleć ale zaczęły migdały
chyba przepłukam gardło wodą utlenioną- tak radziła mi babka w aptece. Jak na ostro to na ostro
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH