Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
dzień dobry ciocie!wita się z Wami......................
MARYSIA
najprawdopodobniej ;P
lekarz powiedział, że póki co widzi dziewczynkę i ku temu by się skłaniał też późniejto mam nadzieję, że małej nic nie wyrośnie o_O
poza tym mała ma 7,2 cmprzed usg zjadłam batona to się strasznie kręciła
na zdjęciu macie ją z rączką pod głową
wszystkie parametry idealne, mała ma 13+3 więc nawet o jeden dzień starszanie ma zagrożenia żadnymi chorobami
kocham kocham najbardziej na świecie!przedszkolanka:), livia30, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo cichutku dziękuję
oby Marysia nie postanowiła zostać Olkiem
no i słyszałam serduszko zaraz po informacji, że dziewczynka- takie dwie rewelacje na raz, nie dałam rady i się poryczałamprzedszkolanka:), livia30, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:my mamy prysznic też z promocji, po taniości i co? właśnie się kąpałam i patrzę a tu cała łazienka zalana!! już drugi raz...wydaje mi się,że lepiej czasem dołożyć pare groszy a kupić coś solidniejszego...
i z tego jakby tak obliczyć to w sumie wynioslo nas jak za niby porządną kabinę.. a zawsze przed nimi ostrzegają bo zawsze coś się tam spaskudzi ;/ nawsadzają pierdołek a potem człowiek się wkurza..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie w domu dzisiaj teściowa i już szlak mnie trafia
jak ja do niej jadę to jest ok ale jak ona tutaj wejdzie to już się gotuję... Rano np weszła sobie bez pukania do domu, otworzyła a ja w samych majtkach
Wiedziałam, ze miała przyjść ale bez jaj. Teraz mi w kuchni sprząta i znowu przekłada wszystko!!! Dobrze, że zaraz jedzie!
-
Lena87 wrote:Monia, niestety taki jest rząd ..
Jak T. pozbierają wszystkie dodatki to goła wypłata wynosić będzie 1400 zł ..
Według wiadomości górnik zarabia średnio 7 tyś z podatkiem, u T. nigdy takiej kwoty na pasku nie widziałam, a nie wspomną tego że samych potrąceń jest 4 tyś ..i zapierdziela dzien dnia... a dojazd itp.. szkoda gadać..
-
Livia olej ją, rób swoje i zaraz sobie pojedzie :* nie mów nikomu o płci,czy imieniu bo i tak znajdzie się ktoś kto będzie miał najwięcej do powiedzenia..
Mizzy u mnie tata robi codziennie od 7-18 , nawet w soboty i nawet 2 tys. nie ma...przecież to jest śmiech na sali... -
Sury wrote:po cichutku dziękuję
oby Marysia nie postanowiła zostać Olkiem
no i słyszałam serduszko zaraz po informacji, że dziewczynka- takie dwie rewelacje na raz, nie dałam rady i się poryczałammam nadzieje że gin tego nie słyszał
livia30, Sury lubią tę wiadomość