Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Liliana - Bernadeta / Filip - Gerard ..
Imię dla dziewczynki możliwe że może się jeszcze zmieni, ale drugie na pewno nie ..
Ponieważ to imię po Śp. Mamie T .. a u chłopca po moim Śp. starszym braciszku
Liliana, śliczne imiedla chłopca też bardzo ładne
a ja myślałam nad Nadią i Frankiem -
nick nieaktualny
-
no i się nachodziłam
ale jak ciepło i słoneczko u nasa ludzie jacy mili
przepuszczali w kolejce i zagadywali!
Mizzy sikam z tych obrazków, z kawą dobreeetak ją naucz
co do żelazka, to ja tak jak Lena mam z biedronki jakieś, mama mi kupiła na nowe mieszkanie
podwyższone crp lepiej sprawdzić u lekarza...
a teściowej z tymi córkami to bym wyjechała właśnie przy nich! może by przemyślała co zrobiła...
melena sutki od razu się nie zmieniają, u mnie bardzo późno się zmieniły
a ja pamiętam jak moja szybko zaczęła się ruszać w sensie te pierwsze bąbelki i później już te wyraźne pamiętam,ale tego pierwszego nie kojarzę...ale coś w tym jest bo niby po kopniakach liczy się datę porodu i u mnie ten wcześniejszy może się sprawdzi właśnie po tym jak liczyłam ostatnio
Złota a kiedy przyjdzie ta Twoja magiczna maszyna?mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no chcoiaz u cb są mili ludzie.. u mnie to nie za bardzo.. a może strasznie wyglądam?
tak ta kawa z babcią wygrałaaby czekam jak moja tak zrobi
w sumie bez powodu gin nie zapisuje pierwszych ruchów..
obawiam się że do następnej wizyty... czyli tego 18 lutego nie dotrwam... i nie bd miala tego gbs, ale z tego co czytalam to przy przyjeciu do szpitala i tak to robią i w razie co zapodają antybiotyki.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, miałaś dziś dzień dobroci
Ja przy okazji podskoczę do Rossmana, trzeba się zacząć smarować czymś ..
Chodź jak nalewałam wody do wanny to zawsze troszkę olejku dodawałam ..
Skóra natłuszczona, mięciusia
Chodź z rozstępami na pośladach, troszkę na udach i plecach nic nie zrobię, ale chociaż może nowe się nie pojawią ..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Wiesz, Ona ma na dole wszystko w kafelkach, na górze panele, schody drewniane ..
Zadowolona strasznie ..
wlasnie się tak nad tym zastanawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Melena, jedni dostają taki dar od razu, drudzy muszą odczekać w kolejce kilka miesięcy, lat ..
Ja byłam w tej drugiej grupiejeszcze długa droga przede Mną/Nami ..
racja, mi babcia zawsze tak mowiła: "co ma byc to bedzie, co twoje to nie ucieknie" więc czekam na ten cudZ. lubi tę wiadomość
-
no ludzie mnie dzisiaj zaszokowali, mówię Wam
może już wyglądam jakbym na porodówce leżała
Mizzy to obie teraz mamy czekanie typu: dotrwam do wizyty, czy nie
Lena dzień dobroci dla zwierząt
kupiłam wczoraj brukselkę na wagę, macie jakieś przepisy do tego? -
Lena, ja się smaruję i rozstępy i tak mi się zaczynają robić. A mam też swoje przedciążowe.. Ale mam nadzieję, że Tobie się nie porobią
Ten karcher fajny, opis jakby robił wszystko ale i tak spory wydatek. Jak dorobię się większego metrażu to wtedy pomyślę nad takimi bajerami
Co podajecie do pulpetów w sosie pomidorkowym? Szukam wenyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:10
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
przedszkolanka:) wrote:no ludzie mnie dzisiaj zaszokowali, mówię Wam
może już wyglądam jakbym na porodówce leżała
Mizzy to obie teraz mamy czekanie typu: dotrwam do wizyty, czy nie
Lena dzień dobroci dla zwierząt
kupiłam wczoraj brukselkę na wagę, macie jakieś przepisy do tego?
a co powiesz na a'la bigos z brukseli? -
nick nieaktualny
-
Ale pędzicie! Nadrobić się nie da
Wróciłam z zakupów - zaszalałam trochęKupiłam sobie płaszczyk na zimę bo przeceny są a w mojej kurtce jak pisałam wam wcześniej Majka chodzi a mi została tylko narciarska, w której się zapiąć nie mogę już
Cztery bluzki, czapeczkę i kosmetyki bo miałam już braki
I oczywiście zjadłam Big Maca
Mizzi, Skarbieolej ich, szkoda Twoich nerwów. Chociaż coś mocniejszego bym im powiedziała
Ale jest szansa jeszcze, że mąż zwariuje na puncie córci jak się urodzi - często tak się dzieje
Co do pokazywania języka, zamierzam moje dziecko od razu uczyć a szczególnie żeby teściowej pokazywało
Jejku, już po 15, za 1,5 do szkoły na zaliczenie aaaaaaaaaaa BOJĘ SIĘ!mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość