Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena u nas nie ma z tym problemu, bardziej chodzi o to,że u nich jest cieplej niż u nas i gdy oni się pocą to my marzniemy i taka dupa..
Z. ja też korzystam póki mogę
uff dobrze,że nie tylko ja tak mam z tym stękaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:04
Z. lubi tę wiadomość
-
Monia ja idę w Aventa - przetestowałam na Majce i teraz też zamierzam - butelki, smoczki, podgrzewacz, laktator - wszystko Avent
Zmarzłam trochę, piździ na moloAle coś tam pstryknęłam - takie do szkoły ale morze i dla was też jest
Wrzucę jak przerobię ciutkę (zboczenie szkolne już)
NAJWAŻNIEJSZE!!!
Madziulka rodzi! Marcelek zdecydował się sam wyjść i ma już rozwarcie 3cmChyba maluch się wystraszył, że będą chcieli siłą go wyjąć
Na razie napisała, że ból do zniesienia ale jeszcze troszkę i pewnie zacznie chodzić po ścianach
Będzie z nami dziś kolejne dzieciątko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:01
Z., Lena87, przedszkolanka:), Złota lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Livia u nas nie ma z tym problemu, bardziej chodzi o to,że u nich jest cieplej niż u nas i gdy oni się pocą to my marzniemy i taka dupa..
Z. ja też korzystam póki mogę
uff dobrze,że nie tylko ja tak mam z tym stękaniem
Co Livia? Co ja znowu zrobiłam?Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pomocyyyyyy bo oszaleje.. caly cykl staralismy sie o dzidzie, niestety dostalam okres, najpierw plamienia potem juz lecialo jak zwykle,tydzien temu sie skonczyl a ja od trzech dni leze jak zgon, bo mam mdlosci, w nocy wieczorem,wczoraj cala dobe, ale wymiotowac nie idzie, najchetniej ciagle bym spala,wczoraj mialam biegunke, zero apetytu, chociaz dzis z rana zjadlam kanapke z miodem a potem z pasztetem. Grypa zoladkowa czy ciaza..jusiakp
-
nick nieaktualny
-
jusiakp wrote:Pomocyyyyyy bo oszaleje.. caly cykl staralismy sie o dzidzie, niestety dostalam okres, najpierw plamienia potem juz lecialo jak zwykle,tydzien temu sie skonczyl a ja od trzech dni leze jak zgon, bo mam mdlosci, w nocy wieczorem,wczoraj cala dobe, ale wymiotowac nie idzie, najchetniej ciagle bym spala,wczoraj mialam biegunke, zero apetytu, chociaz dzis z rana zjadlam kanapke z miodem a potem z pasztetem. Grypa zoladkowa czy ciaza..
Panuje teraz grypa żołądkowa więc jak test wychodzi Ci negatywny to pewnie Cie dopadła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny