Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Mizzi ja będe swój płyn do kąpieli brała - kąpią w szpitalu
Tzn ja chcę to sama tam zrobić - wyrwę im moje dziecko
kurde.. zielona jestem, najwyzej przygotuje oddzielną torbę na rzeczy potrzebne/niepotrzebne na rezerwę.. w razie co G zabierze ją do domu jak się nie przyda
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:gorzej jak mąż zobaczy drugą ciężarną w pokoju
to będzie dla niego zbyt duże obciążenie psychiczne
Po 22 a czasami nawet i przed, Słodko sobie Śpi w sypialni..
Wczoraj się ważył, więc podchodzę po kryjomu i zaglądam na wyświetlacz, po chwili w śmiech ..
Pytam się Go czy ta Moja ciąża na Niego też działa i rośnie razem ze Mną
Stwierdził, że musi ograniczyć słodkości, piwko ..
Zakupić herbatki oczyszczające organizm, nawet przeprosił się z Olejem LnianymZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
BARDZO PRZEPRASZAM, NAJMOCNIEJ JAK POTRAFIĘ, jeśli nie powinnam tutaj pisać, bądź ktoś już kiedyś na to pytanie odpowiadał... Ale może zechciałybyście mi pomóc?...
Po kilku miesiącach starań odpuściłam i postanowiłam wrócić. Byłam dziś u gin, powiedziałam jej, że chciałabym zacząć się starać o maluszka ale że masz dość dużą rozpiętość w cyklach najkrótszy 21 najdłuższy 30 dni. Przepisała mi luteinę 50, mam brac 1 tabletkę dziennie od 12 dc przez 14 dni. Tylko, że po przyjściu do domu zdałam sobię sprawę, że mój najkrótszy cykl to nie 21 a 23 dni... Czy w związku z tym powinnam brać lutkę nie od 12 a od 14 dc?
Pomóżcie, bardzo was proszę... -
livia30 wrote:Mizzi w każdym szpitalu jest inaczej - jak ja rodziłam Majkę to miałam ze soba tylko piżamkę dla siebie i ubranka dla Młodej na wyjscie
bo teraz zgaduj zgadula jak jest w moim szpitalu...
niby jest czas ale lepiej sie przygotowac juz
-
buhahahaha Lenka
A ja wczoraj swojemu mówię, że byłam za zakupach i kupiłam sobie majtki większe bo te co mam w pachwinach mnie ciągną, i że teraz XL kupiłam... Słyszę w telefonie śmiech pod nosem! I nagle "To juz XL nosisz? A co będzie później?"
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Witajcie,
BARDZO PRZEPRASZAM, NAJMOCNIEJ JAK POTRAFIĘ, jeśli nie powinnam tutaj pisać, bądź ktoś już kiedyś na to pytanie odpowiadał... Ale może zechciałybyście mi pomóc?...
Po kilku miesiącach starań odpuściłam i postanowiłam wrócić. Byłam dziś u gin, powiedziałam jej, że chciałabym zacząć się starać o maluszka ale że masz dość dużą rozpiętość w cyklach najkrótszy 21 najdłuższy 30 dni. Przepisała mi luteinę 50, mam brac 1 tabletkę dziennie od 12 dc przez 14 dni. Tylko, że po przyjściu do domu zdałam sobię sprawę, że mój najkrótszy cykl to nie 21 a 23 dni... Czy w związku z tym powinnam brać lutkę nie od 12 a od 14 dc?
Pomóżcie, bardzo was proszę...
Skąd masz pewność kiedy owulacja występuje ? ..
To nie jest duża różnica między cyklami .. Gdybyś miała 40 - 60 dni to rozumiem ..
-
Lena87 wrote:Po 22 a czasami nawet i przed, Słodko sobie Śpi w sypialni
..
Wczoraj się ważył, więc podchodzę po kryjomu i zaglądam na wyświetlacz, po chwili w śmiech ..
Pytam się Go czy ta Moja ciąża na Niego też działa i rośnie razem ze Mną
Stwierdził, że musi ograniczyć słodkości, piwko ..
Zakupić herbatki oczyszczające organizm, nawet przeprosił się z Olejem Lnianymjaka zmiana
w sumie moj tez spi juz po 21.. ale wczoraj chyba z tego fochaniasię to przetrzymał spanie do 22 ponad -
nick nieaktualnylivia30 wrote:buhahahaha Lenka
A ja wczoraj swojemu mówię, że byłam za zakupach i kupiłam sobie majtki większe bo te co mam w pachwinach mnie ciągną, i że teraz XL kupiłam... Słyszę w telefonie śmiech pod nosem! I nagle "To juz XL nosisz? A co będzie później?"
ha ha ha , później Livia zostaną Ci już tylko takie
livia30, Z., mizzelka lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Witajcie,
A mierzysz temperaturę? Bo ja po skoku bym dopiero brała żeby ewentualnej owulacji nie przyblokować
Ej, my tu nie gryziemy!
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:och proszę
jaka zmiana
w sumie moj tez spi juz po 21.. ale wczoraj chyba z tego fochaniasię to przetrzymał spanie do 22 ponad
Jego brzuszek rośnie razem ze Mną ..
Więc mu mówię, poczekaj do lipca później będziemy razem się odchudzaćha ha ha ..
Stwierdził, że nie bo może się już wtedy toczyćmizzelka lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Witajcie,
Kiepski lekarz... tak jak dziewczyny mówią luteine powinno się brac po owulacji. Ja swoją miałam 17/18 dc, jakbym zaczęła brać od 12 dc to bym sobie mogła nieźle pomieszać...Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny