Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiedyś mierzyłam i skok miałam raz w 14 dc raz w 19. Moj gin wyszedł z założenia, że owulacja musiała być zawsze 14 dni przed @, czyli jak liczyla ze mam cykle 21-30 dni tzn ze owulke mam miedzy 7-16 dc ... i co ja mam teraz zrobić ?
jestem teraz w 11 dc
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:kiedyś mierzyłam i skok miałam raz w 14 dc raz w 19. Moj gin wyszedł z założenia, że owulacja musiała być zawsze 14 dni przed @, czyli jak liczyla ze mam cykle 21-30 dni tzn ze owulke mam miedzy 7-16 dc ... i co ja mam teraz zrobić ?
jestem teraz w 11 dc
Przeczekać i w następnym cyklu iść na monitoring, kontrolować kiedy owulka występuje ..
Z., mizzelka lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:kiedyś mierzyłam i skok miałam raz w 14 dc raz w 19. Moj gin wyszedł z założenia, że owulacja musiała być zawsze 14 dni przed @, czyli jak liczyla ze mam cykle 21-30 dni tzn ze owulke mam miedzy 7-16 dc ... i co ja mam teraz zrobić ?
jestem teraz w 11 dc
Mierz tempkę, czekaj na skok i bierz lutkę przez 10 dni od ovu (najbezpieczniej zacząć 3 dni po skoku).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:40
Z., nick nieaktualny, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:kiedyś mierzyłam i skok miałam raz w 14 dc raz w 19. Moj gin wyszedł z założenia, że owulacja musiała być zawsze 14 dni przed @, czyli jak liczyla ze mam cykle 21-30 dni tzn ze owulke mam miedzy 7-16 dc ... i co ja mam teraz zrobić ?
jestem teraz w 11 dc
Założył, że każda kobieta ma fazę lutealną ( tą po owulacji) 14 dniową. A to nie prawda. Moja miała 12 dni.
Powinnaś albo mierzyć temp. albo powinien Cię zaprosić na monitoring aby sprawdzić kiedy owulacja występuje
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:dzięki dziewczyny... a jaka jest pewność, że skok sygnalizuje owulację?
Nie ma żadnej pewności, że dochodzi do owulacji ..
Tylko podczas USG można to stwierdzić, płyn w zatoce ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też mam FL 12 dniZ. wrote:Założył, że każda kobieta ma fazę lutealną ( tą po owulacji) 14 dniową. A to nie prawda. Moja miała 12 dni.
Powinnaś albo mierzyć temp. albo powinien Cię zaprosić na monitoring aby sprawdzić kiedy owulacja występuje
Z., nick nieaktualny lubią tę wiadomość