Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyposzłabym na monitoring, ale na fundusz tutaj się lekarze w to "nie bawią" a na prywatną wizytę akurat teraz mnie nie stać, pozostaje więc wierzyć termometrowi...
dziękuję Wam dziewczyny, że nie ochrzaniłyście mnie za wejście wam w temat i już nie przeszkadzam, buziakilivia30 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:poszłabym na monitoring, ale na fundusz tutaj się lekarze w to "nie bawią" a na prywatną wizytę akurat teraz mnie nie stać, pozostaje więc wierzyć termometrowi...
dziękuję Wam dziewczyny, że nie ochrzaniłyście mnie za wejście wam w temat i już nie przeszkadzam, buziakia za co ochrzaniać
jak jest pytanie to trzeba pomóc
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:dzięki dziewczyny... a jaka jest pewność, że skok sygnalizuje owulację?
Pewności nigdy nie ma, ale z takiego założenia się wychodzi.Owulka może być do trzech dni przed i do trzech dni po skoku.
Najpewniejszy jest monitoring,a i on nie daje 100& pewności, że owulka będzie. Może potwierdzić, że była i na tej podstawie plus na podstawie obserwacji objawowo-termicznych można pokusić się o ustalenie kiedy była owulacja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:57
Lena87, Z., sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Tym razem ja na ptactwo
Nie miałam żadnego jedzenia dla nich ale łabędzie podchodzą tak blisko, że można pogłaskać
nie wziely cie za łakomy kąsek? głupie gąskiLena87, livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny