Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dzis nie mam smietany ale moze jutro
dziewczyny a po połogu bd brac jakies globulki kojące czy tylko tantum rosa?
i co myślicie o takim kółku?
http://allegro.pl/dmuchany-krag-pologowy-sanity-oponka-poporodowa-i5010655084.html
bajer czy przydatne? -
Dziewczyny, zwariowałam bo chyba mam zwidy. 3-go stycznia ostatni stosunek ( dodam, że przez cały cykl grudniowy się staraliśmy ), okres miałam dostać 13-go stycznia, dwa dni przed zrobiłam test i był negatyw, w tym samym dniu dostałam brązowe plamienia, a po dwóch dniach planowo okres,typowy, normalny jak zawsze, ale dla pewności zrobiłam test-negatyw. Jakiś tydzień po skończonej miesiączce dopadły mnie mega mdłości w nocy, dobiegłam do toalety i nagle przeszlo, na drugi dzień spokój, potem kolejna noc znów to samo i wczoraj cały dzień przeleżałam z mdłościami (nie wymiotami), senna mega byłam i jestem nadal, wcisnęłam w siebie kanapke z rana i teraz fryty i pomyślałam, kurcze może to ciąża jednak, tyle się słyszy,że kobitki mają "okres" na początku ciąży, ale żeby mnie to spotkało.. hmmm już mam Synka i z nim takich akcji nie było, po prostu nie dostałam miesiączki i już, ciąża była. Dodaje foto testu zrobionego przed chwilą.
Lena87 lubi tę wiadomość
jusiakp
-
jusiakp wrote:Dziewczyny, zwariowałam bo chyba mam zwidy. 3-go stycznia ostatni stosunek ( dodam, że przez cały cykl grudniowy się staraliśmy ), okres miałam dostać 13-go stycznia, dwa dni przed zrobiłam test i był negatyw, w tym samym dniu dostałam brązowe plamienia, a po dwóch dniach planowo okres,typowy, normalny jak zawsze, ale dla pewności zrobiłam test-negatyw. Jakiś tydzień po skończonej miesiączce dopadły mnie mega mdłości w nocy, dobiegłam do toalety i nagle przeszlo, na drugi dzień spokój, potem kolejna noc znów to samo i wczoraj cały dzień przeleżałam z mdłościami (nie wymiotami), senna mega byłam i jestem nadal, wcisnęłam w siebie kanapke z rana i teraz fryty i pomyślałam, kurcze może to ciąża jednak, tyle się słyszy,że kobitki mają "okres" na początku ciąży, ale żeby mnie to spotkało.. hmmm już mam Synka i z nim takich akcji nie było, po prostu nie dostałam miesiączki i już, ciąża była. Dodaje foto testu zrobionego przed chwilą.
gratulacje -
wiem co czujesz, ja raz mialam oszukany test i nadzieja prysła.
ale jak nie masz jakiegoś zwariowanego poziomu hormonu czy anomalii jakiejś, albo krwiomoczu( tak bylo w moim przypadku) i nie jestes po zastrzyku typu otrivelle czy cos takiego to raczej nie powinien test oszukać no chyba że już jest mega wadliwy... ale to kreska bylaby w innym miejscu czy co.. -
tak beta hcg można robić nie na czczo.. możesz iść nawet teraz ja kiedyś robiłam o 19 wieczorem po wizycie u gina
no i mialam wtedy podejrzenie pozamacicznej to kazal powtórzyć ją po 48h czy dobrze przyrasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 17:44
-
ja mialam podejrzenie tylko z tego względu że za duzo nie widzial na usg i mialam płyn w zatoce douglasa a wtedy nie powinno go już być, ale jak się okazało to taka moja uroda a mialam go dość dużo i powiększony prawy jajnik z tego co pamiętam... no ale wiadomo.. z ktorego jest owulacja to ma prawo być większy albo taka uroda.. nikt nie ma co do mm wszystko po równo
a dopiero przy hcg beta powyżej 2 tysięcy musi być widać pęcherzyk ciążowy (jeszcze bez serduszka), więc też nie ma co się śpieszyć na wizyte
będzie dobrze:) nie nastawiaj się krytycznie -
w lidlu od 5 lutego będą super ciuszki niemowlęce itp.
Nawet niedrogo tylko ja nie będę jeszcze znała płci wtedy . Zakupów nie będzie..
OOOOO !! Aga o tą Tommy pipe mi chodziło pomyliłam
ja będę kupować albo tą butelkę albo z aventa. Jeszcze się waham .. obie są antykolkowe , nie wiemprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość