Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, pochlonelo mnie macierzynstwo
Ale jestesmy jeszcze w szpitalu... Maly ma infekcje, pewnie przez mojego pessara i povyty w szpitalu zalapalam infekcje.....no i jeszcze jest zolty, poki co fototerapia nam nie grozi, ale... Mamy sie obserwowac... Jak wyniki nam pozwola, wyjdziemy do domku w piatek. A w sumie...moze i dobrze? Przerobimy wszystko w szpitalu, Gabrys pod kontrola zapalenia, zoltaczki itd., ja rowniez.. Nawal pokarmu i kontrola rany po nacieciu krocza... No i mozemy sie skupic tylko i wylacznie na sobiete chwile sa tylko dla nas dwojga
Dodatkowo przerabiam od wczoraj nawal mleczny.... Wiec karmimy sie co 2 godziny, przed tym goracy prysznic na piers, pozniej sie przystawiamy i Gabrys zjada, a na koniec rozbite liscie kapusty- wybawienie...
piecze jak cholera! Piersi gorace.... Dobrze, ze od poczatku sie przystawiamy, w sumie 2 x podalam tylko mleko modyfikowane.... A teraz tylko caly czas pierswspolpracujemy ze soba...
Gabrys pomaga mamusi, zeby nie miala zastoju i zapalenia piersi...
Malenstwo jest przekochane i jestem zakochana w mojej Żabce na maxa....
Mam baby-blues'a.... Smieje sie i placze na przemiana kiedy widze, jak Malenstwo placze to az serce mi peka... Choc wiem, ze placz nie oznaczac musi cos zlego...
Ale taka jestem rozklejka.... Wiec zapomnialam o calym bolu porodowym, moje serce jest oddane mojemu dziecku... Wyczekane, ukochane, wymarzone i wytesknione. Oddalabym za niego wszystko !!
Caly czas sie tulimy, dotykam i rozmawiamy... A moje Dzieciatko obdarowuje mnie w zamian tym co najpiekniejsze na tym etapie- bezzebnym usmiechem
polecam macierzynstwo.... Nie zrazaja mnie nieprzespane noce nawetod dnia porodu, przesypiam moze godzine dziennie, ale bylam tego przeciez swiadoma
Z., przedszkolanka:), Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Nie no staram się być dobrej myśli
ale ten okres jak sobie przypomne, jak leciało jak z kranu, to bylby cud gdyby dzidzia sie utrzymala, ale kurde przeciez test jest pozytywny heh
a ciekawe jaką masz teraz rano
a to może teraz się udało a nie przed miesiączka.. bo widze że robilas wczesniej testy 6 stycznia itp. no beta wszystko jutro wyjaśni i będziesz wiedzieć co i jak:) -
XxMoniaXx wrote:dziewczyny a jakie mleko modyfikowane jest najlepsze ? bo też jakieś trzeba kupić i zabrać do szpitala nieeee?
w razie co mąż poleci do apteki, w szpitalu zawsze coś jets -
jusiakp wrote:dzis temperaturke o 9 rano przed wstaniem mialam 37,3
no ale gdybanie gdybaniem, jutro beta wszystko wyjaśni:) trzymam kciuki -
mizzelka wrote:organizm być może się oczyścił.. ile razy się słyszy że @ kobiety miały do 4 miesiąca nawet.. ale widzę że masz podwyzszoną temp. szkoda że mierzona o 18 a nie o 7 rano
a ciekawe jaką masz teraz rano
a to może teraz się udało a nie przed miesiączka.. bo widze że robilas wczesniej testy 6 stycznia itp. no beta wszystko jutro wyjaśni i będziesz wiedzieć co i jak:)
temaperturke dzis o 9 przed wstaniem 37,3jusiakp
-
mizzelka wrote:plus jest że nim możesz ściągać sobie nawet przy dziecku a elektr jest strasznie głośny i drogi, no ale ponoć ściąga o niebo lepiej i jest bez porównania..
nie znam sie