X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja na końcu :D coś czuje że 25 luty będzie mój :D
    to ja dodoam do Twojej daty jeszcze 4 m- cei czerwiec będzie mój :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no staram się być dobrej myśli :) ale ten okres jak sobie przypomne, jak leciało jak z kranu, to bylby cud gdyby dzidzia sie utrzymala, ale kurde przeciez test jest pozytywny heh

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, pochlonelo mnie macierzynstwo :-)

Ale jestesmy jeszcze w szpitalu... Maly ma infekcje, pewnie przez mojego pessara i povyty w szpitalu zalapalam infekcje.....no i jeszcze jest zolty, poki co fototerapia nam nie grozi, ale... Mamy sie obserwowac... Jak wyniki nam pozwola, wyjdziemy do domku w piatek. A w sumie...moze i dobrze? Przerobimy wszystko w szpitalu, Gabrys pod kontrola zapalenia, zoltaczki itd., ja rowniez.. Nawal pokarmu i kontrola rany po nacieciu krocza... No i mozemy sie skupic tylko i wylacznie na sobie :-) :-) te chwile sa tylko dla nas dwojga :-) :-) :-)

Dodatkowo przerabiam od wczoraj nawal mleczny.... Wiec karmimy sie co 2 godziny, przed tym goracy prysznic na piers, pozniej sie przystawiamy i Gabrys zjada, a na koniec rozbite liscie kapusty- wybawienie... :O

piecze jak cholera! Piersi gorace.... Dobrze, ze od poczatku sie przystawiamy, w sumie 2 x podalam tylko mleko modyfikowane.... A teraz tylko caly czas piers :-) wspolpracujemy ze soba... :-) Gabrys pomaga mamusi, zeby nie miala zastoju i zapalenia piersi...

<3 <3 <3

Malenstwo jest przekochane i jestem zakochana w mojej Żabce na maxa....

Mam baby-blues'a.... Smieje sie i placze na przemian :P a kiedy widze, jak Malenstwo placze to az serce mi peka... Choc wiem, ze placz nie oznaczac musi cos zlego...
    Ale taka jestem rozklejka.... Wiec zapomnialam o calym bolu porodowym, moje serce jest oddane mojemu dziecku... Wyczekane, ukochane, wymarzone i wytesknione. Oddalabym za niego wszystko !!
    Caly czas sie tulimy, dotykam i rozmawiamy... A moje Dzieciatko obdarowuje mnie w zamian tym co najpiekniejsze na tym etapie- bezzebnym usmiechem :-) :-) :-)

polecam macierzynstwo.... Nie zrazaja mnie nieprzespane noce nawet :-) od dnia porodu, przesypiam moze godzine dziennie, ale bylam tego przeciez swiadoma :-)

Z., przedszkolanka:), Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Nie no staram się być dobrej myśli :) ale ten okres jak sobie przypomne, jak leciało jak z kranu, to bylby cud gdyby dzidzia sie utrzymala, ale kurde przeciez test jest pozytywny heh
    organizm być może się oczyścił.. ile razy się słyszy że @ kobiety miały do 4 miesiąca nawet.. ale widzę że masz podwyzszoną temp. szkoda że mierzona o 18 a nie o 7 rano :) a ciekawe jaką masz teraz rano :)
    a to może teraz się udało a nie przed miesiączka.. bo widze że robilas wczesniej testy 6 stycznia itp. no beta wszystko jutro wyjaśni i będziesz wiedzieć co i jak:)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku Super :) cieszymy się bardzo :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a jakie mleko modyfikowane jest najlepsze ? bo też jakieś trzeba kupić i zabrać do szpitala nieeee?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och Groszku :) zazdroszczę :)

a mam nadzieje że uda się z tym nawałem :) i laktator sie przydaje co nie?
    zdrowiejcie tam nam oboje :*

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    dziewczyny a jakie mleko modyfikowane jest najlepsze ? bo też jakieś trzeba kupić i zabrać do szpitala nieeee?
    ja kupuje jak bd trzeba.. bo szkoda zeby sie zmarnowało, a jak otworzysz to musisz do 3 tyg zużyć :)
    w razie co mąż poleci do apteki, w szpitalu zawsze coś jets :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wy macie laktatory elektr. czy ręczne ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja kupuje jak bd trzeba.. bo szkoda zeby sie zmarnowało, a jak otworzysz to musisz do 3 tyg zużyć :)
    w razie co mąż poleci do apteki, w szpitalu zawsze coś jets :)
    aha :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    a wy macie laktatory elektr. czy ręczne ?
    ja na razie ręczny, od znajomej, jak bd nawał pokarmu i na serio się przyda to kupuje elektr :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba też kupię ręczny :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    dzis temperaturke o 9 rano przed wstaniem mialam 37,3
    czyli podwyzszona.. ale po godz 7:30 według NPR ma prawo byc podwyzszona.. ciekawe jaką miałaś podstawową linię czy 36,6 typowo czy jednak więcej :)
    no ale gdybanie gdybaniem, jutro beta wszystko wyjaśni:) trzymam kciuki :)

• Anutka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przezylam dzisiaj potop lez, chrzciny za 2 tyga ja nie moge sie w nic zmiescic ;(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja chyba też kupię ręczny :)
    plus jest że nim możesz ściągać sobie nawet przy dziecku a elektr jest strasznie głośny i drogi, no ale ponoć ściąga o niebo lepiej i jest bez porównania..

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Ja przezylam dzisiaj potop lez, chrzciny za 2 tyga ja nie moge sie w nic zmiescic ;(
    Anutka to może jakąś bluzkę i spódnice kup sobie nową i już :) problem z głowy :) a do starych rzeczy jeszcze wejdziesz :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    organizm być może się oczyścił.. ile razy się słyszy że @ kobiety miały do 4 miesiąca nawet.. ale widzę że masz podwyzszoną temp. szkoda że mierzona o 18 a nie o 7 rano :) a ciekawe jaką masz teraz rano :)
    a to może teraz się udało a nie przed miesiączka.. bo widze że robilas wczesniej testy 6 stycznia itp. no beta wszystko jutro wyjaśni i będziesz wiedzieć co i jak:)

temaperturke dzis o 9 przed wstaniem 37,3

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    plus jest że nim możesz ściągać sobie nawet przy dziecku a elektr jest strasznie głośny i drogi, no ale ponoć ściąga o niebo lepiej i jest bez porównania..
    eeee tam chyba byle ściągnie pokarm , a jak ściągnie to będzie dobrze :) nie znam sie :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • jusiakp Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok jutro robie bete :) dzieki :)

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim laktatorem jest Gabrys :D zjada tyle ule trzeba, jest blogoslawienstwem :-)

Na szczescie nie ma zastoju, pokarm plynie... Tylko piersi twarde....

Ale damy rade... Musimy :-)

Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
‹‹ 2027 2028 2029 2030 2031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ