Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Będę może w Koninkach
a dla mnie góry to nie Zakopane - Zakopane to już przeszłość - teraz tandeta jest - moim zdaniem oczywiście.
Ja kocham Karkonosze - Izery najbardziej, ale też Beskid Śląski jest super (to druga opcja na ten weekend).
Ojj pewnie byloby tych zlotow
Dziewczyny ja uciekam bo maz juz chrapie
Milych nocek -
Beskid Śląski
Wisła, Żywiec i okolice
ale decyzja nie podjęta jeszcze - powiem Wam tak - jadę wykorzystać mega narzeczonego i jużbezwstydnica ze mnie
Landryneczka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Beskid Śląski
Wisła, Żywiec i okolice
ale decyzja nie podjęta jeszcze - powiem Wam tak - jadę wykorzystać mega narzeczonego i jużbezwstydnica ze mnie
Aaa to daleko sie wypuszczacie od Warszawy... podroz pewnie meczaca bo jest kawalek .
No chyba ze lubice jezdzic -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Beskid Śląski
Wisła, Żywiec i okolice
mój już śpi
i ja idę bo coś mnie kuje w pochwie i w szyjce .
Czas na mnie , a malinowa mam pytanie odnośnie brzuszka szybko ci spadł ?> -
kejti91 wrote:Aaa widzisz tak czytam i zasypiam !
Aaa to daleko sie wypuszczacie od Warszawy... podroz pewnie meczaca bo jest kawalek .
No chyba ze lubice jezdzic
my dużo jeździmy - ale zawsze z psami. lubimy poznawać nowe miejsca, nową kuchnie itd. ja tak z domu mam - my potrafiliśmy pojechać rano nad morze na spacer i wrócić z rodzicami - niech psy sobie pobiegają po plaży
Sandra - już jest płaski[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:my dużo jeździmy - ale zawsze z psami. lubimy poznawać nowe miejsca, nową kuchnie itd. ja tak z domu mam - my potrafiliśmy pojechać rano nad morze na spacer i wrócić z rodzicami - niech psy sobie pobiegają po plaży
Sandra - już jest płaski
Kochana nie smućtulę ;*
-
Malinowa Panienka wrote:my dużo jeździmy - ale zawsze z psami. lubimy poznawać nowe miejsca, nową kuchnie itd. ja tak z domu mam - my potrafiliśmy pojechać rano nad morze na spacer i wrócić z rodzicami - niech psy sobie pobiegają po plaży
Sandra - już jest płaski
Tez chcielibysmy wybrac sie nad nasz morze ale jak sobie pomysle ze cala Polske trzeba przejechac to masakra...
Dobra lece spac kochaneDobranoc
-
wiesz do tej pory chociaż brzuszek mogłam pogłaskać a teraz już mi psy zostały tylko do głaskania... TŻ idzie do pracy a my sobie razem jesteśmy - same baby[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
kejti91 wrote:Ooo to podziwiam! Mnie tak mecza dlugie trasy ze szok! Zawsze pozniej mam migrene
Tez chcielibysmy wybrac sie nad nasz morze ale jak sobie pomysle ze cala Polske trzeba przejechac to masakra...
Dobra lece spac kochaneDobranoc
albo pojechać na wystawę psów do Brna wyjazd koło 22 w pt i powrót w sobotę koło 23
a reszta to pikuśja też dlatego cenie sobie wygodę w aucie - musi być duże i przestronne no i mieć poduszki i kurtyny - o to wypytuję kilka razy sprzedawcę jak kretynka jakaś
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:wiesz do tej pory chociaż brzuszek mogłam pogłaskać a teraz już mi psy zostały tylko do głaskania... TŻ idzie do pracy a my sobie razem jesteśmy - same baby
nie no żart
lecę spać bo jutro znów do 11 będę spała
Dobranoc i niech wam się przyśnią przyszłe maleństwa wasze
papa :* -
Dzien dobry dziewczynki, ja juz po sniadaniu czekam az maz wstanie i mnie na przystanek podrzuci. Moj M jest teraz calkiem spoko, stara sie nie zdenerwowac mnie niczym.
Kejti jestes z NS? Jeju jak ja kocham gory, co roku jezdze do Zakopanego w wakacje. Ten rok mial byc do Wloch z okazji rocznicy slubu ale w tej sytuacji to nie wiem czy lekarz mi pozwoli.
Mloda - gratulacje, witaj w klubie.
-
Mój mąż za to wpadł w jakiś szał zakupowy, ale to ogólnie bardzo spokojny człowiek, nie ma fochów, nie obraża się, nie zamyka w pokoju, itd. On woli usiąść, porozmawiać, wyjaśnić, znaleźć kompromis... to ja mam bardziej taki charakter zamykający się na wszystko co mi się nie podoba. Bo ja to lubię jak jest tylko po mojemu.
-
Za to moi chlopcy spali cala noc bez budzenia sie. Wiec ja nawet sie wyspalam i obudzilam jeszcze przed budzikiem. Szukam jakiegos doktorka ktory mnie wczesniej przyjmie i zwolnienie wypisze bo dzis ledwo nogami powlocze...
-
Malinowa Panienka wrote:a ja muszę owulacyjne kupić jakieś... zobaczymy czy będzie ten okres rozjechany czy nie? mam nadzieję, że nie
A tak w ogole to dzindobry !!!!! -
Dzień dobry, moje drogie
Mi spadła tempka, więc nie wiem czy jest sens robić betę. Poczekam jednak do tego 31 na @, to będzie bardziej racjonalne, no chyba, że dostanę skierowanie.
Lecę do rodzinnego walczyć o skierowania ;*