Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhe wrote:Dzień dobry, moje drogie
Mi spadła tempka, więc nie wiem czy jest sens robić betę. Poczekam jednak do tego 31 na @, to będzie bardziej racjonalne, no chyba, że dostanę skierowanie.
Lecę do rodzinnego walczyć o skierowania ;*
Ale na co skierowanie? Na betę? Nie dadzą ci... tak mi się wydaje przynajmniej...
Anutka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale mnie dziś mdłości i zawroty głowy męcza od rana a temperatura skoczyła jak szalona - trza mi było wczoraj to wino pić? he he
Anutka ja z Bromergonem nie wiem bo biorę Dostinex ale ostatnio miałam 19 i lekarz powiedział, że jest git. Ale Ty chyba to masz za mało teraz jak norma od 5,18 a Ty masz 3,52???Anutka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Dzień dobry
Ale mnie dziś mdłości i zawroty głowy męcza od rana a temperatura skoczyła jak szalona - trza mi było wczoraj to wino pić? he he
Anutka ja z Bromergonem nie wiem bo biorę Dostinex ale ostatnio miałam 19 i lekarz powiedział, że jest git. Ale Ty chyba to masz za mało teraz jak norma od 5,18 a Ty masz 3,52???
Moze to ciaza a nie wino ;P.
Dzien dobry. Ja nadal z bolem gardla
Myslicie ze moge zarazic kolezanke z biura? Siedzi na przeciwko mnie a jest w 16tc. -
Anutka ja z Bromergonem nie wiem bo biorę Dostinex ale ostatnio miałam 19 i lekarz powiedział, że jest git. Ale Ty chyba to masz za mało teraz jak norma od 5,18 a Ty masz 3,52??? -
Kotka - troche tego wina było więc pewnie kac
ale czerwone wytrawne - żeby nie było, mimo wszystko dbam o endometrium
A koleżanki jak nie będziesz calować to chyba nie powinnać jej zarazić - nie kichaj, prychaj i nie zbliżaj się za bardzo. Mnie nigdy nikt nie zaraził w pracy a tyle razy chciałam iść na zwolnienie
-
livia30 wrote:Kotka - troche tego wina było więc pewnie kac
ale czerwone wytrawne - żeby nie było, mimo wszystko dbam o endometrium
A koleżanki jak nie będziesz calować to chyba nie powinnać jej zarazić - nie kichaj, prychaj i nie zbliżaj się za bardzo. Mnie nigdy nikt nie zaraził w pracy a tyle razy chciałam iść na zwolnienie
Haha ja tezAle w przeciagu 10 lat chora bylam raz i to w zeszlym roku dopiero po obronie. Widac stres trzymal mnie przez pare lat w dobrej formie i jak po obronie powietrze ze mnei zeszlo to mnie choroba dopadla, ale taka fest z goraczka, ze musialam antybiotyki brac. A najlepsze bylo to ze ja swoja prace zaczelam od dnia urlopu
a po 2tyg sie rozchorwalam hehe.
-
KotkaPsotka wrote:Moze to ciaza a nie wino ;P.
Dzien dobry. Ja nadal z bolem gardla
Myslicie ze moge zarazic kolezanke z biura? Siedzi na przeciwko mnie a jest w 16tc.teraz są tak paskudne infekcje
Dzień dobry wszystkim[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Anhe wrote:Dzień dobry, moje drogie
Mi spadła tempka, więc nie wiem czy jest sens robić betę. Poczekam jednak do tego 31 na @, to będzie bardziej racjonalne, no chyba, że dostanę skierowanie.
Lecę do rodzinnego walczyć o skierowania ;*
Dzien dobry wszystkim -
Anutka ja z Bromergonem nie wiem bo biorę Dostinex ale ostatnio miałam 19 i lekarz powiedział, że jest git. Ale Ty chyba to masz za mało teraz jak norma od 5,18 a Ty masz 3,52???
Jà znikam, zajrze z biura kolo poludnia
Milego dnia babeczki -
BISCA wrote:Livia, ponoc spozywanie alkoholu obniza temperature ...
Jà znikam, zajrze z biura kolo poludnia
Milego dnia babeczki
BISCA nie rozbudzaj znowu we mnie nadzieiWczoraj pogodziłam się z tym, że w tym cyklu kiszka. Jakby się udało przy tsh 3,10 to chyba jakiś komandos by wyszedł