Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina:P wrote:Dziekuje ze chociaz ty mnie zauważyłaś . Dziekuje dobrze . A co u Ciebie ??
hehe ja wszystkich zauwazę szczegolnie jak ktos jest jako 2 osobki u mnie nic nowego po staremu zycie sobie plynie na luzie
fajnie, że się dobrze czujesz Ewelinko bo wiem, że kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze szczegolnie pierwsze miesiaceewelina:P lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:też prawda ale ja nie lubię wczoraj chciałam umyć w ganku ale się szybko zmęczyłam i słabo mi się zrobiło więc zostawiłam ale dziś może umyje i będzie z głowy , bo kto to zrobi jak nie ja
-
My tam specjalnie na święta nie sprzątamy, bo staramy się by zawsze było czysto Tylko wynajmiemy kogoś do okien, no chyba, że mąż je umyje, bo ja nie umiem... zawsze jak mam dobre chęci i próbuje to takie smugi mi wychodzą jak nikomu innemu. Nawet jako dziecko gdy mama mi kazała okna umyć to jej po umyciu i zachwycie w stylu "o Boże, jak można było to tak umazać" mówiłam, że ja to po prostu jestem stworzona do wyższych celów niż mycie okien.
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylismy ostatnio na wizycie dziecko leniwe ruszylo tylko nozka i to tak szybko odwrocilo sie plecani
Ale Piotrek jak patrzyl na ten monitor ojej jakie juz duze
Kolejna wizyte mamy u położnej ale bez usg 25 kwietnia a polowkowe mam 16 maja dopiero bede znala plec to bedzie 23 tydz Juz bym chciala znac plec zobacymy moze prywatnie pójdę na wizyte zeby zobaczyc bo jak w maju nie pokarzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:39
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina:P wrote:Bylismy ostatnio na wizycie dziecko leniwe ruszylo tylko nozka i to tak szybko odwrocilo sie plecani
Ale Piotrek jak patrzyl na ten monitor ojej jakie juz duze
Kolejna wizyte mamy u położnej ale bez usg 25 kwietnia a polowkowe mam 16 maja dopiero bede znala plec to bedzie 23 tydz Juz bym chciala znac plec zobacymy moze prywatnie pójdę na wizyte zeby zobaczyc bo jak w maju nie pokarze -
nick nieaktualnyewelina:P wrote:Jakos tak na chlopca mawet jak cos mowie to jak bym wiedziala ze chlopiec bedzie .
A ogolnie jem i kwasne i slodkie nie ma ze mnie odrzuca od czegos -
fajnie masz ewelinko najwazniejsze zebys szczesliwiei zdrowo donosila
landryneczka tez dobry pomysl zeby nie mowic ale ja chyba nie bede chciala znac bo kupowałabym juz wszystko na okreslona plec a czasem przy porodzie okazuje sie ze jednak to np. chlopiec teraz w rozowych ciuszkach bedzie chodzil -
Landryneczka wrote:a z wygladu zmieniłaś się ? Bo znajoma ma właśnie tak jak ty że nie odrzuca ją nic ale też nie zmieniła się w sensie że ładna nadal jest I chłopczyka będzie miała
-
slodka100 wrote:fajnie masz ewelinko najwazniejsze zebys szczesliwiei zdrowo donosila
landryneczka tez dobry pomysl zeby nie mowic ale ja chyba nie bede chciala znac bo kupowałabym juz wszystko na okreslona plec a czasem przy porodzie okazuje sie ze jednak to np. chlopiec teraz w rozowych ciuszkach bedzie chodzil -
nick nieaktualnyslodka100 wrote:fajnie masz ewelinko najwazniejsze zebys szczesliwiei zdrowo donosila
landryneczka tez dobry pomysl zeby nie mowic ale ja chyba nie bede chciala znac bo kupowałabym juz wszystko na okreslona plec a czasem przy porodzie okazuje sie ze jednak to np. chlopiec teraz w rozowych ciuszkach bedzie chodzil
kolory to mi się podobają białe , brązy kremowe takie coś w tym stylu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Coś w tym jest, jak byłam z córą w ciąży to zbrzydłam niemiłosiernie, az na swoje zdjęcia z tamtego okresu nie mogę patrzeć Nie dośc że masakrycznie dużo przytyłam to jeszcze blada, pryszczata, podkrążone oczy Upiór