X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina:P wrote:
    Dziekuje ze chociaz ty mnie zauważyłaś . Dziekuje dobrze . A co u Ciebie ??

hehe ja wszystkich zauwazę szczegolnie jak ktos jest jako 2 osobki :) u mnie nic nowego po staremu zycie sobie plynie na luzie :)
    fajnie, że się dobrze czujesz Ewelinko bo wiem, że kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze szczegolnie pierwsze miesiace ;)

ewelina:P lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    też prawda ale ja nie lubię :P wczoraj chciałam umyć w ganku ale się szybko zmęczyłam i słabo mi się zrobiło więc zostawiłam ale dziś może umyje i będzie z głowy , bo kto to zrobi jak nie ja
    tak jak mowisz nikt za nas tego nie zrobi no chyba, że mamy tak jak malinowa :P

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina bedziesz chciala znac plec dziecka? ;) bo jak ja bede w ciazy to raczej nie :)

ewelina:P lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Mloda.Mama Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tam specjalnie na święta nie sprzątamy, bo staramy się by zawsze było czysto :) Tylko wynajmiemy kogoś do okien, no chyba, że mąż je umyje, bo ja nie umiem... :( zawsze jak mam dobre chęci i próbuje to takie smugi mi wychodzą jak nikomu innemu. Nawet jako dziecko gdy mama mi kazała okna umyć to jej po umyciu i zachwycie w stylu "o Boże, jak można było to tak umazać" mówiłam, że ja to po prostu jestem stworzona do wyższych celów niż mycie okien.

Malinowa Panienka lubi tę wiadomość

bfaregz2oin7t22z.png

qb3cru1d676ftq9c.png

w57v3e3kuxkbvjcs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    tak jak mowisz nikt za nas tego nie zrobi no chyba, że mamy tak jak malinowa :P
    Ja z moją mamą nie utrzymuje kontaktów a teściowa na pewno nie umyję więc niestety ja zostaje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Ewelina bedziesz chciala znac plec dziecka? ;) bo jak ja bede w ciazy to raczej nie :)
    Ja będę chciała znać ale nikomu nie powiemy :)

slodka100 lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie wy to nawet nie wpadłabym na mycie okien :D Nie lubię tych świąt, zawsze brałam dyzury w pracy na całe żeby mnie ominęły a teraz jak nie pracuję to trzeba będzie co innego wymyślić :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • ewelina:P Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylismy ostatnio na wizycie dziecko leniwe ruszylo tylko nozka i to tak szybko odwrocilo sie plecani :)
    Ale Piotrek jak patrzyl na ten monitor :) ojej jakie juz duze :)
    Kolejna wizyte mamy u położnej ale bez usg 25 kwietnia a polowkowe mam 16 maja dopiero bede znala plec to bedzie 23 tydz Juz bym chciala znac plec zobacymy moze prywatnie pójdę na wizyte zeby zobaczyc bo jak w maju nie pokarze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:39

slodka100 lubi tę wiadomość

w57v9n73cf2tb9mu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylismy ostatnio na wizycie dziecko leniwe ruszylo tylko nozka i to tak szybko odwrocilo sie plecani :)
    Ale Piotrek jak patrzyl na ten monitor :) ojej jakie juz duze :)
    Kolejna wizyte mamy u położnej ale bez usg 25 kwietnia a polowkowe mam 16 maja dopiero bede znala plec to bedzie 23 tydz Juz bym chciala znac plec zobacymy moze prywatnie pójdę na wizyte zeby zobaczyc bo jak w maju nie pokarze
    Masz przeczucie co będzie ? Masz jakieś zachcianki ?

Wysłany: 27 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Masz przeczucie co będzie ? Masz jakieś zachcianki ?
    Jakos tak na chlopca mawet jak cos mowie to jak bym wiedziala ze chlopiec bedzie :).
    A ogolnie jem i kwasne i slodkie nie ma ze mnie odrzuca od czegos :)

w57v9n73cf2tb9mu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos tak na chlopca mawet jak cos mowie to jak bym wiedziala ze chlopiec bedzie :).
    A ogolnie jem i kwasne i slodkie nie ma ze mnie odrzuca od czegos :)
    a z wygladu zmieniłaś się ? Bo znajoma ma właśnie tak jak ty że nie odrzuca ją nic ale też nie zmieniła się w sensie że ładna nadal jest :P I chłopczyka będzie miała ;)

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie masz ewelinko :) najwazniejsze zebys szczesliwiei zdrowo donosila :)

landryneczka tez dobry pomysl zeby nie mowic :) ale ja chyba nie bede chciala znac bo kupowałabym juz wszystko na okreslona plec a czasem przy porodzie okazuje sie ze jednak to np. chlopiec teraz w rozowych ciuszkach bedzie chodzil :P

atdc2n0ay3iuybl8.png

Wysłany: 27 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    a z wygladu zmieniłaś się ? Bo znajoma ma właśnie tak jak ty że nie odrzuca ją nic ale też nie zmieniła się w sensie że ładna nadal jest :P I chłopczyka będzie miała ;)
    Jedyne co sie zmienilo to blada na buzi jestem . No i krostki mi wystkoczyly na piersiach ale tak to nic

w57v9n73cf2tb9mu.png

Wysłany: 27 marca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:

landryneczka tez dobry pomysl zeby nie mowic :) ale ja chyba nie bede chciala znac bo kupowałabym juz wszystko na okreslona plec a czasem przy porodzie okazuje sie ze jednak to np. chlopiec teraz w rozowych ciuszkach bedzie chodzil :P
    Ja trzymam mocno kciuki za Was zebyscie szybko ujrzały II kreseczki na tescie .

w57v9n73cf2tb9mu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:

ja mam tak że nie będziemy kupować różowych czy niebieksich tylko uniwersalny a jak już się dowiemy płeć to najwyżej kilka ubranek tylko w danym kolorze wiec u nas nie będzie tego problemu . A chcemy znać płeć dla siebie żeby mówić do niej / jego :) po imieniu jak jeszcze nie będzie na świecie a jak ktoś bd pytał to powiemy że nie chcemy znać :)
    kolory to mi się podobają białe , brązy kremowe takie coś w tym stylu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyne co sie zmienilo to blada na buzi jestem . No i krostki mi wystkoczyly na piersiach ale tak to nic
    to jak ci nie odbiera urody fasolinka to chłopak jak nic :)

Wysłany: 27 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    to jak ci nie odbiera urody fasolinka to chłopak jak nic :)
    :D :D Chciala bym chlopca ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe :*

w57v9n73cf2tb9mu.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym jest, jak byłam z córą w ciąży to zbrzydłam niemiłosiernie, az na swoje zdjęcia z tamtego okresu nie mogę patrzeć :D Nie dośc że masakrycznie dużo przytyłam to jeszcze blada, pryszczata, podkrążone oczy :D Upiór :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D :D Chciala bym chlopca ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe :*
    dokładnie zdrowie najważniejsze :)

slodka100, ewelina:P lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Coś w tym jest, jak byłam z córą w ciąży to zbrzydłam niemiłosiernie, az na swoje zdjęcia z tamtego okresu nie mogę patrzeć :D Nie dośc że masakrycznie dużo przytyłam to jeszcze blada, pryszczata, podkrążone oczy :D Upiór :D
    hahaha to musiałam ślicznie wyglądać :D

‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ