Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki, co u Was? Która robila test i jest plusik, przyznać się??
Ewelina powiedz mi w którym tyg było u Ciebie widać zarodek w pęcherzyku?? Mój dr się zlitował i zadzwonił żebym przyszła w sobotę. U mnie jest 5 tydz, 4 dzień. Beta wczoraj 824, ciekawa jestem czy będzie w sobotę już coś widać. -
Swan wrote:hej dziewczynki, co u Was? Która robila test i jest plusik, przyznać się??
Ewelina powiedz mi w którym tyg było u Ciebie widać zarodek w pęcherzyku?? Mój dr się zlitował i zadzwonił żebym przyszła w sobotę. U mnie jest 5 tydz, 4 dzień. Beta wczoraj 824, ciekawa jestem czy będzie w sobotę już coś widać.
Ale podejrzewam ze bedzie juz widac bo w 6+3 tydz juz serducho moze byc widac i slychac -
wróciłam.
mało nie zeszłam w przychodni takie skurcze @ miałam, masakra,aż mi się gorąco zrobiło.
Zrobiłam testy sikane polecane pepino 10- negatywne. ciągle mam wrażenie,że coś leci, zawsze po takich skurczach dostawałam @. Narazie czekam, szyjka wysoko, mokro mi i chyba się otwiera i nie jest całkiem twarda.
ogólnie do dupy,nic nie jadłam,jestem na nospie, jestem załamana...(((((
aa i tempka spadła i się trzyma, poprzednio było identycznie 12dpo 36,9 a 13dpo 36,7 następny @.
wybaczcie,musiałam...jest mi tak smutno i przykro i po drodze płakałam...(
beta albo wieczorem albo rano-jak już @ będzie.
ehhh a muszę pracę dzisiaj napisać;/ -
Swan wrote:hej dziewczynki, co u Was? Która robila test i jest plusik, przyznać się??
Ewelina powiedz mi w którym tyg było u Ciebie widać zarodek w pęcherzyku?? Mój dr się zlitował i zadzwonił żebym przyszła w sobotę. U mnie jest 5 tydz, 4 dzień. Beta wczoraj 824, ciekawa jestem czy będzie w sobotę już coś widać.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ewelina tylko u mnie opóźniona owulacja. Dziś jest 16 dzień po owulacji. No już nic nie poradzę, muszę iść do lek bo w tamtym mies poroniłam i muszę się upewnić że jest ok. Podejrzewam że będzie póki co tylko pęcherzyk. Jak byłam synem 21 dni po owu to był już zarodek, a serduszko tydzień później. No ale każda ciąża inna.
-
przedszkolanka:) wrote:wróciłam.
mało nie zeszłam w przychodni takie skurcze @ miałam, masakra,aż mi się gorąco zrobiło.
Zrobiłam testy sikane polecane pepino 10- negatywne. ciągle mam wrażenie,że coś leci, zawsze po takich skurczach dostawałam @. Narazie czekam, szyjka wysoko, mokro mi i chyba się otwiera i nie jest całkiem twarda.
ogólnie do dupy,nic nie jadłam,jestem na nospie, jestem załamana...(((((
aa i tempka spadła i się trzyma, poprzednio było identycznie 12dpo 36,9 a 13dpo 36,7 następny @.
wybaczcie,musiałam...jest mi tak smutno i przykro i po drodze płakałam...(
beta albo wieczorem albo rano-jak już @ będzie.
ehhh a muszę pracę dzisiaj napisać;/[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
we wczesnej ciąży?? Hm... Ja mam nisko, bardzo twardą i zamkniętą. W dniu spodziewanej @ podniosła się i tego dnia temp spadła a następnego już wszystko wróciło do normy. Szyjka nisko, temp wysoka. Teraz już nie dotykam tam nic bo się boję żeby nie zaszkodzić.
-
ja mam wysoko, miękką ale chyba nie jest aż taka twarda i dużo białego śluzu.
Właśnie czytałam opinię lekarza,że jak ktoś ma cykle inne niż 28 dni to inaczej wiek ciąży się liczy a jak ja mam 3 tyg. różnicy to o tyle ciąża może być młodszato by się zgadzało wtedy... niska beta, wg.@ 5-6 tydz. a wg. cyklu 2-3 a 3 tydz. od 5 jest beta... hmm...
zobaczymy jutro bete... tylko czemu tempka taka niska...