Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
klara22 wrote:Cześć dziewczynki:)
Pogoda super byłam sie troche przewietrzyć , dotlenić
Co u was ???
Przeczkolanka a kiedy ty miałaś początek ostatniego @???
u mnie jak codzień brzuch boli jak na @, tylko dzisiaj wyjątkowo cycolinki czuje co oznacza zbliżającą się @.;/a i humor nadal do d***.;p
Humor nawet nawetSzczególnie się poprawia jak przypomnę sobie minę męża wczorajszą.
-
przedszkolanka:) wrote:ostatnio dostałam 14 lutego @..
witaj Klara, to jest nas dwie , chociaż się jakoś humor troszkę poprawił, z Wami popisałam, mąż mi też pisał smski i jakoś lepiej :*
JA mam problem bo w razie bety muszę 30 km jechać w jedną stronęI wynik na 2 dzień i to nawet przez neta czy tel się nie dowiem jaki wynik
-
ale masz cykle 43 dniowe, beta wszystko wyjaśni i będziesz miała pewność, ja wyczekuje nie wiem do kiedy według ovu @ powinna zjawić sie jutro,ale ginka powiedziała (19.03) że ovu dopiero będzie co jest dziwne ,bo wtedy właśnie 19-stego miałam śluz prawie odpowiedni a potem był już kremowy i już sama nie wiem może jak @ sie nie zjawi do poniedziałku( w co wątpie bo napewno małpa będzie) to pójde na bete ;p
a tak pozatym to najgorsze jest to że nawet nie ustale czy sie spóznia czy nie bo nie wiem kiedy powinnam dostać -
masz za długie cykle żeby liczyć od poczatku @,u ciebie tylko od ovu może byc liczona bo to jest kolosalna różnica
wiec sie nie denerwuj
Ja na twoim miejscu jeśli teraz beta urośnie powtórzyła bym ją po 48 godzinach i będziesz miała czarno na białym że jest wszystko OK:) -
hmm trzy różne wersje... narazie poczekaj, jak @ nie będzie zrób bete a gdyby przyszła tfu tfu to zmień lekarza
Potforku ja codziennie taką mam tylko rano mam wyższą ale tak sobie myślę,że może rano taka miałam bo chłodniej w domu mam