Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie siedze w pracy przy kawie bo grupa na zajeciach dodatkowych, jeszcze godzinka i do domku l, glowa mnie boli u nas pogoda paskudna mokro szaro. Przedszkolanko ale widzialam ze pierwsza betka wyszla ponad 3 tak? Nie znam sie na tym nie wiem jaka jest na początku ale jak by nie bylo ciąży bylo by 1 wiec glow do góry pewnie cos sie rodzi tylko wtedy za wczesnie bylo
-
Gajka wrote:Ja wlasnie siedze w pracy przy kawie bo grupa na zajeciach dodatkowych, jeszcze godzinka i do domku l, glowa mnie boli u nas pogoda paskudna mokro szaro. Przedszkolanko ale widzialam ze pierwsza betka wyszla ponad 3 tak? Nie znam sie na tym nie wiem jaka jest na początku ale jak by nie bylo ciąży bylo by 1 wiec glow do góry pewnie cos sie rodzi tylko wtedy za wczesnie bylo[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
potforzasta wrote:Mam nadzieję że wyszed negatywny bo po południu robiony
ja też robiłam popołudniu ,zobacze jeszcze jutro rano, mam 3 więc 3 zrobie albo w niedziele albo poniedziałek.
nadal leń nie odpuszcza leże sobie serfuje po necie szukając inspiracji na wnętrze -
nick nieaktualny
-
wprowadzasz organizm na wysokie obroty, spalasz kalorie, napędza się przemiana materii - wydziela się ciepło
kejti91 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150