Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:wprowadzasz organizm na wysokie obroty, spalasz kalorie, napędza się przemiana materii - wydziela się ciepło
Przedszkolanko mnie tez dzis spadla i to bardzo poza tym tez czuje mokro i sprawdzam ciagle czy @ przyszla -
Wróciłam z zakupów, zaszłam do apteki po tabletki dla mojego R. i kupiłam testy - wszystkie jakie były pre-test, ups-test, bobo-test żółty i niebieski. Mina babki w aptece - bezcenna W sumie to nie wiem po co bo mam w domu chyba z 20 testów z Allegro poza tym i tak nie wierzę, że się zakiełkowało coś ale jakoś powstrzymać się nie mogłam
BISCA, Gajka lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:czekam,pewnie dopiero jutro będzie, ogólnie jestem podłamana...
Kejti a masz jakiś śluz?
Uciekam na obiad i do męża , muszę się odstresować, do później :* -
No nie wiem, na razie i tak robić jeszcze nie będę - postaram się być twarda bo i tak jakoś czuję że @ przyjdzie, więc tak jak planowałam 1 kwietnia. Najwyżej wykorzystam wszystkie jakie mam w ten dzień, żeby mieć pewność że to nie Prima Aprilis
Malinowa Panienka, potforzasta lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Ej a ja mam wodnisty, nie jest zabarwiony. Taka woda ze mnie trochę leci i w sumie to nawet mało teraz, rano aż po nodze mi pociekło jak do łazienki szłam z łóżka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 16:20
-
mój jest kremowy ale też nie gesty tyko bardziej rozrzedzony ,i zostawia na wkładce żółty ślad ;p
mam do was jeszcze pytanie czy jest w ogóle taka możliwość że ginka nie zauważyła owulacji tz że pęcheżyk już pękł ???
w temacie monitoringu jestem zielona ;p -
Klara wydaje mi sie ze gin cos widzi czy byla owulacja. Mnie kiedys pod koniec cyklu powiedzial na usg ze byla owulka z prwego jajnika. Cos tam widzi
Livia u mnie tez jest problem tarczycowy ale Twoj wynik nie jest jeszcze tak tragiczny. Troszke go zbyc i bedzie ok. -
livia30 wrote:A macie moze takie mocno widoczne żyły na dłoniach? Rękach i piersiach? I w ogóle to pryszcz na samym środku nosa mi wyskoczył!