Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Ja to już całą historię sobie ułożyłam
W tym roku mam 30 lat, mój R. 40 więc taki ładny prezent na okrągłe nasze urodziny, cykl zaczął mi się ładnie 1 marca, potem CLO - ładne pęcherzyki, testowanie 1 kwietnia i ewentualne narodziny na mikołaja
Aż żal stracic taki cykl
Livia, moj M tez bedzie mial 40 w tym roku
jak bylam w ciazy, to powiedzial, ze jego prezent to dzidzia, wiec mialam z glowy; niestety nc z tego nie bedzie, bede musiala mu prezent kupic a nie urodzic. mniej ekonomicznie no ale coz poradzicGajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja w styczniu skończę 30 więc chciałabym prezencik i byłoby cudownie wejść w 30 z bobasem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mam mały problem dzisiaj mój 35 dzien cyklu rano miałam lekkie plamienie nawet nie w kolorze krwi... I do tej pory nic. Dziwne uczucie mam w brzuchu nawet nie wiem jak to opisać a od paru dni odczuwam lekki ból jajników nic poza tym. 3 dni temu robiłam test i negatywny. Co może być
-
nick nieaktualnya ja miałam piękny sen kilka dni temu śniło mi się że byłam u ginekologa takiego dziadziusia
schodząc z fotela mówi do mnie ,,potwierdzam jest pani w 3 tygodniu ciąży'' sprawdziłam w senniku teraz co to oznacza według zapisek znaczy to że mam oczekiwać od życia czegoś nowego, spełnią się moje życzenia (a ja zazwyczaj sny odczytywałam na odwrót te nietypowe bo na ogół śnią mi się rzeczy których rano nie pamiętam rzadko te coś znaczące)
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Cześć dziewczyny, mam mały problem dzisiaj mój 35 dzien cyklu rano miałam lekkie plamienie nawet nie w kolorze krwi... I do tej pory nic. Dziwne uczucie mam w brzuchu nawet nie wiem jak to opisać a od paru dni odczuwam lekki ból jajników nic poza tym. 3 dni temu robiłam test i negatywny. Co może być
ile dni trwaja Twoje cykle? jesteś po terminie @ -
nick nieaktualny