Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinko, ugotowałam zupę meksykańską z kurczakiem i kukurydzą, na drugie zrobiłam Gnocchi ziemniaczane, do tego pierś pieczona w limonce i tymianku, polane sosem pieczeniowym własnej roboty z odrobiną limonki i do tego surówka z marchewki z jabłkiem, porem i majonezem. Na deser 3-warstwowa galaretka z owocami na biszkoptach, ukształtowana na babkę piaskową, polana bitą śmietaną (polana, bo mi się śmietana pierwszy raz w życiu nie ubiła).
-
Anhe wrote:Malinko, ugotowałam zupę meksykańską z kurczakiem i kukurydzą, na drugie zrobiłam Gnocchi ziemniaczane, do tego pierś pieczona w limonce i tymianku, polane sosem pieczeniowym własnej roboty z odrobiną limonki i do tego surówka z marchewki z jabłkiem, porem i majonezem. Na deser 3-warstwowa galaretka z owocami na biszkoptach, ukształtowana na babkę piaskową, polana bitą śmietaną (polana, bo mi się śmietana pierwszy raz w życiu nie ubiła).[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
No od tej teoretycznej owulacji, zaznaczonej przez wykres liczę. Wcześniej myślę, że może koło 16dc mogła być, ale ja się nie znam. Pamiętam, że wtedy właśnie czułam się jak na owu - bóle, kłócia w jajnikach i wydaje mi się, że nawet poczułam tą owulkę... Ale, że nie ma rzeczy, której nie potrafię sobie wmówić, to już nawet sama sobie nie ufam
-
Anhe wrote:Według stronki z kalkulatorem, który podawała Przedszkolanka ja mogę być w 1 tygodniu i 2-3 dniu ciąży... Chyba skisnę w oczekiwaniu na tą betę. Jak ja nienawidzę czekać!
hahaha to mi wyszło 1 tydzień i 2 dni może jak zafasolkujemy to będziemy razem rodzić
zupa meksykańska .bosze jaka jestem głodna nie lubie jak ktoś mówi pisze o jedzeniu bo momentalnie bym coś zjadłaa tak na serio poproszę przepis:)
-
przedszkolanka:) wrote:Anhe a liczyłaś od owulacji ? To ja mam podobnie bo od @ to już 6 tydz. mam
3 tyg. różnicy..
kochana bo od owulacji to życie dzieciątka a od OM liczymy ciążę. Każdy lekarz liczy od OM.
Ja miałam załamanie właśnie i poryczałam się i krzyczałam i mam dosyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 21:04
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
przedszkolanka:) wrote:ja też głodna
dzisiaj prawie nic nie zjadłam bo mdliło całe popołudnie a jak jadłam pierogi z kefirem to czułam...rzygi!!! Mama się śmiała i stwierdziła że od dwóch dni dziwna jestem
dzisiaj jadłam jak oszalała,wczoraj mi było niedobrze musiałam nadrobić wczorajszy post ,i mam ochotę na coś słodkiego oo eklerka bym zjadła