Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Wiem, że nie jest tragiczny, jakby nie patrzeć w granicach normy i właściwie jest możliwość zajścia w ciążę no aleee.... Zobaczymy, w sobotę jadę do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 16:34
livia30, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Wiem, że nie jest tragiczny, jakby nie patrzeć w granicach normy i właściwie jest możliwość zajścia w ciążę no aleee.... Zobaczymy, w sobotę jadę do lekarza
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Klara wydaje mi sie ze gin cos widzi czy byla owulacja. Mnie kiedys pod koniec cyklu powiedzial na usg ze byla owulka z prwego jajnika. Cos tam widzi
Livia u mnie tez jest problem tarczycowy ale Twoj wynik nie jest jeszcze tak tragiczny. Troszke go zbyc i bedzie ok.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
ja liczyłam, że gdybym zaszła teraz, tak jak owu wypadałaby to byłoby jeszcze grudniowe
ale nie wiem czy to się uda i czy to możliwe...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
livia30 wrote:Akurat na świeta Malinowa albo na nowy rok Co tam nie możliwe! Możliwe Ja też sobie liczyłam i wychodzi na mikołaja akurat
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Ja to już całą historię sobie ułożyłam W tym roku mam 30 lat, mój R. 40 więc taki ładny prezent na okrągłe nasze urodziny, cykl zaczął mi się ładnie 1 marca, potem CLO - ładne pęcherzyki, testowanie 1 kwietnia i ewentualne narodziny na mikołaja Aż żal stracic taki cykl
BISCA, Gajka, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość