Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Swan wrote:Ewelina tylko u mnie opóźniona owulacja. Dziś jest 16 dzień po owulacji. No już nic nie poradzę, muszę iść do lek bo w tamtym mies poroniłam i muszę się upewnić że jest ok. Podejrzewam że będzie póki co tylko pęcherzyk. Jak byłam synem 21 dni po owu to był już zarodek, a serduszko tydzień później. No ale każda ciąża inna.
-
przedszkolanka:) wrote:ja mam wysoko, miękką ale chyba nie jest aż taka twarda i dużo białego śluzu.
Właśnie czytałam opinię lekarza,że jak ktoś ma cykle inne niż 28 dni to inaczej wiek ciąży się liczy a jak ja mam 3 tyg. różnicy to o tyle ciąża może być młodszato by się zgadzało wtedy... niska beta, wg.@ 5-6 tydz. a wg. cyklu 2-3 a 3 tydz. od 5 jest beta... hmm...
zobaczymy jutro bete... tylko czemu tempka taka niska... -
Swan wrote:we wczesnej ciąży?? Hm... Ja mam nisko, bardzo twardą i zamkniętą. W dniu spodziewanej @ podniosła się i tego dnia temp spadła a następnego już wszystko wróciło do normy. Szyjka nisko, temp wysoka. Teraz już nie dotykam tam nic bo się boję żeby nie zaszkodzić.
Czasem ją czułam przy wkładaniu termometru a teraz już nic. Chyba że to nie była ona
Malenq lubi tę wiadomość
-
chyba z nerwów osłabiona byłam, teraz jest mi strasznie zimno, zjadłam i podrosła tempka
przepraszam,że tak marudzę o sobie tylko
strasznie to przeżywam...
już się zamykam, pracę o zasobach naturalnych trzeba pisać...nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.. -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Jak mija dzień ?
Ej a j biorę magnez z wit. B6 to powinnam tą witaminę zaznaczać na wykresie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 12:46
-
Cześć dziewczynki:)
Pogoda super byłam sie troche przewietrzyć , dotlenić
Co u was ???
Przeczkolanka a kiedy ty miałaś początek ostatniego @???
u mnie jak codzień brzuch boli jak na @, tylko dzisiaj wyjątkowo cycolinki czuje co oznacza zbliżającą się @.;/a i humor nadal do d***.;p