Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:ja mam tak że nie będziemy kupować różowych czy niebieksich tylko uniwersalny a jak już się dowiemy płeć to najwyżej kilka ubranek tylko w danym kolorze wiec u nas nie będzie tego problemu . A chcemy znać płeć dla siebie żeby mówić do niej / jego
po imieniu jak jeszcze nie będzie na świecie a jak ktoś bd pytał to powiemy że nie chcemy znać
kolory to mi się podobają białe , brązy kremowe takie coś w tym stylu
też o tym myślalam jest to jest jakieś wyjścieale zdecyduję się już jak bedę w ciaży i po pierwszych najbardziej niepewnych 3 miesiacach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:dokładnie
Ja już nie zmienię decyzjifajnie tak znać co będzię czy córcia czy synów
bo takie przyzwyczajenie
ale e tam wiadomo, że zdrowie najwazniejsze a reszta sama sie ulozy jak sie takie szczescie nosi pod serduszkiem -
Ewelina cieszę się, że dobrze się czujesz. nie mam siły do Was zaglądać - pozdrów ode mnie dziewczyny - przyjdę za czas jakiś.
Trzymam kciuki za bobasa bardzo mocno[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć Malinka, Ewelinka, landrynka, przedszkolanka, livia, słodka, młoda mama i cała reszta której nie wymieniłam ale nie zapamiętałam po prostu.
U mnie temp na 36.6 stoi i się nie rusza na dzień dzisiejszy.
A nie śmiejcie się ze mnie ale wczoraj poprawie obrzygałam męża na szczęście udało mi się powstrzymać bo nie był by zadowolony
livia30, Anhe, ewelina:P lubią tę wiadomość
-
Chyba będę się powoli zbierać - pogodziłam się z R. i kaząl mi iśc na zakupy żeby sobie humor poprawić (on dziś poza domem). Chyba kupię sobie piwonię i posadzę w ogródku, wzięło mnie na kwiatki ostatnio i pelno sadzonek mam w domu już przygotowanych
-
nick nieaktualny