Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Dobry wieczór
jeju czytałam ten artykuł Masakra ! ale co się dziwić jak babcia miała 15 lat jak młodą urodziła .
A ciekawe ile ma prababcia -
livia30 wrote:Biała jest dobra na odchudzanie, kiedyś piłam i zleciało 5kg!
Potforku ja tez lecze tarczyce od tego cyklu więc idziemy równoI Ty do mnie podciągniesz z cyklem bo ja około 7-8 maja mam dostać @
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:jak to zielonej nie powinno się pić?? Ale tylko kobieta czy chłop też?
Livia lparoskopie bo ma żylaki na jądrze ;/ eh... to teraz nie mam o liczyć na dzidzie;( -
Potforku tylko przy CLO zadbaj o endometrium, pamiętaj
Już nie mowię, że winem
My robiliśmy badania nasienia w styczniu ale już kilka dni temu przebąkiwałam R. czy nie poszedł by raz jeszcze po 3 miesiącach witaminek, żeby sprawdzić czy podreperowaliśmy plemniczory. Powiedział, że się zastanowiCi faceci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 22:30
-
livia30 wrote:Potforku tylko przy CLO zadbać o endometrium, pamiętaj
Już nie mowię, że winem
My robiliśmy badania nasienia w styczniu ale już kilka dni temu przebąkiwałam R. czy nie poszedł by raz jeszcze po 3 miesiącach witaminek, żeby sprawdzić czy podreperowaliśmy plemniczory. Powiedział, że się zastanowiCi faceci...
paczuszka dziennie nie mogę ich przestać jeść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 22:29
-
Nam jak teraz nie wyjdzie z CLO to odstawiam i lecę na żywioł
Juz teraz się zastanawiałam bo w sumie i tak wyhodowałam dwa pęcherzyki i ładne endo ale boję się też ryzykować, ze nic nie będzie. Długo dziś dyskutowałam o tym z ginem i stwierdziliśmy, że spróbujemy jeszcze. Zapomnialam go tylko zapytać o pregnyl na peknięcie pęcherzyków bo może byłby potrzebny
Jak będę na usg to zapytam