Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a mi jest smutno jakoś
czekam na @ bo może by już przyszła żebym mogła zacząć nowy normalny cykl...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
livia30 wrote:Dziewczyny przestańcie się załamywać! Ja i tak mam najgorzej z was wszystkich - mój facet w Rio między brazylijskimi dupami a ja płodne mam
Malinowa - póki małpy nie ma jest szansa i nadzieja - nie poddawać się! -
Nie zmienia to faktu, że jest mi źle i nie pociesza mnie nic. Jakoś mam przeczucie, że @ przyjdzie. I powiem Wam, że chyba odpuszczam starania - po przemyśleniu jak mam przechodzi przez ciążę i martwić się o poronienie to nie chcę.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Nie puściłam, sam się puścił
Wierny jest jak nie wiem co. A poza tym ze statku na ląd nie będzie schodził więc jestem spokojna
Tylko w tv reklama WARKI mnie drażni:
https://www.youtube.com/watch?v=WTGtQUzgQo4
Potforku zdarzają się bliźniacze ciąże, nawet ja w takiej miałam być bo miałam takie same dwa pęcherzyki ale nie wyszło nic. W necie też dziewczyny piszą, ze tyje się przy CLO bardzo co ja obalam - nie miałam wcale apetytu, wręcz odwrotnie a poza tym to tylko 5 dni więc jak można przytyć nagle?
-
Malinowa Panienka wrote:Nie zmienia to faktu, że jest mi źle i nie pociesza mnie nic. Jakoś mam przeczucie, że @ przyjdzie. I powiem Wam, że chyba odpuszczam starania - po przemyśleniu jak mam przechodzi przez ciążę i martwić się o poronienie to nie chcę.
Głowa do góry Kochana, każdej z nas zdarzają się gorsze dni
-
livia30 wrote:Głowa do góry Kochana, każdej z nas zdarzają się gorsze dni[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Malinowa a jesteś już pewna tych przemyśleń? Ja też już chciałam się poddawać ale jednak dałam sobie jeszcze trochę czasu, za bardzo pragne dziecka. Może Ty też potrzebujesz jeszcze troche czasu po tym co się wydarzyło?
Sandra i co tam upatrzyłas w tych znaczeniach?
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Nie puściłam, sam się puścił
Wierny jest jak nie wiem co. A poza tym ze statku na ląd nie będzie schodził więc jestem spokojna
Tylko w tv reklama WARKI mnie drażni:
https://www.youtube.com/watch?v=WTGtQUzgQo4
Potforku zdarzają się bliźniacze ciąże, nawet ja w takiej miałam być bo miałam takie same dwa pęcherzyki ale nie wyszło nic. W necie też dziewczyny piszą, ze tyje się przy CLO bardzo co ja obalam - nie miałam wcale apetytu, wręcz odwrotnie a poza tym to tylko 5 dni więc jak można przytyć nagle?