Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeju jeju jakie bobo
mnie brzuchal nasuwa na @ i już nie mogę - nie wiem teraz będę przechodziła @ tylko z bólem brzucha bez krwi? cały czas mam wrażenie, że leci ze mnie i sikam jak głupia... niech @ przyjdzie już i nie gra sobie ze mną w głupie gierki!
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miłego dnia Wam - czekam nadal na @ - może ona przyjść za 2 tygodnie bo po poronieniu tak może być ale wkurza mnie to okropnie!
idę na masaż[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Bylam wczoraj na masazu brzucha, do tego dostalam kropelki specjalne (ziola) ktore maja mnie oczyscic i mam robic 3xw tygodniu oklady z loeju rycynowego.
Opisze wam wszystko ze szczegolami w pameitniku. Musze jednak najpier poczytac pare stron i przetlumaczyc bo po polsku nei ma o tym chyba ani slowa. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Malinka zrelaksuj sie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Cześć Dziewczynki
Ale mi się dzień zaczął - brat dzwonił, że karetka do szpitala go ściagnęła (jest kierowca tira), gdzies pod Paryżem jest. 27 lat - stan przedzawałowy
U mnie znowu piękne słoneczko, trzeba za chwilkę brać się do roboty - jakies zakupy, porządkiI teściowa dzwoniła - 20 minut na telefonie
uwielbiam kobietę
Potforku - ja mogę jeść co trzeba byle dziecko z tego byłoMoga być i połączone orzechy i śliwki, nie wzgardzę bliźniakami
W sumie to nawet lepiej bo dwa za jednym zamachem a nie po pierwszym znowu miesiące starań o kolejne (bo dwa w planie jeszcze mam)
-
nick nieaktualnygratuluje dziewczyny wspaniałych teściowych
i że takie istnieją to wiem bo widzę przykład- stosunek mojej mamy do synowej (jest jak anioł) natomiast ja swoją teściową pochwalić się nie mogę
osobiście nic złego w oczy mi nie powiedziała ale parę występków za plecami zrobiła, i wkurza mnie że wszyscy jej to pobłażają bo ma taki charakter i dla wszystkich jest dziwna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 12:25
-
Kotka testy wykrywają podwyższone lh, teoretycznie pozytywny test oznacza,że w ciągu 12-36h będzie owulacja ( aczkolwiek czy ona wystąpi czy nie, test już nie pokaże)
oj Rudasku, ale po świętach starankaa w ogóle masz dwie @ w momencie gdy ja tylko jedną