Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka ja mam przejeb....delikatnie mówiąc, mam co 23-25 dni
teraz 25 dni...byłam tydzien temu u lekarza to Pani Dr sie zdziiła ze ja jeszcze zyje..nie dośc ze takie krótkie cykle, to małpa przez 7 dni i mega obfita
hehehe
-
hejka
co slychac tu u Was??
byłam dzis na badaniach drugie fazy, wyniki maja byc jutro dopieroehhh... jak a doczekam do tego czasu.
Zarezerwowalismy kotka wczoraj!!! tak sie cieszeeeee
) dziewczyneczka
) 12 maja juz bedzie u nas
posprzatane w koncu na swieta, jeszcze by sie przydalo zakupy zrobicMalinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:masakra, chociaż patrz jak dużo owulacji masz , wolałabym chyba te krótkie
No dużo ale póki co nic z tego...chyba coś jest na rzeczy..Pani Dr skierowała mnie na kupe badań łacznie z ekg serca bo podobno za szybko bije
ehhhhh...jutro chyba zaczynam kłócie...i maraton z badaniami -
Rudasek, wspolczuje Ci takich @. naprawde, to faktycznie sie mozna wykrwawic....
porobisz badanka i bedzie oka serducho moze bije szybko bo masz syndrom "białego fartucha" i stresuesz sie na wizycie??
mnie dzisiaj Pani przeprosila wbijajac igle hihihfajne o było
ja ostatnio mialam popoludniu wyniki, wiec nie wiem co sie stało...
przedszkolankato pieseczek tez juz nie tak długo u Was zamieszka
) Czarny Labradorek, dobrze pamietam??
-
a ja Wam wkleje link:
http://praskicats.com/kocieta/
i nasza jest Biju)) wczoraj juz mi spała na kolankach i mnie lizała po łapce
jak nie ma dzidziusia, to bedzie narazie koci dzidzius
) taki przytulasek
Mezyk idzie dzis na badanie nasienia, boje sie bo bedzie sam i czy da radeja akurat ide na noc do pracy
wiec mu nie pomoge.... eh
( on sie boi, wstydzi, ciekawe czy nie ucieknie. A najlepsze, ze nasienie bada moj gin...
wczoraj widziałam bociana, pierwszy raz chodził po łące... ale watpie zeby to jakies znaki były.. we wtorek małpa, wiec na karkuMalinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Nie, nie mam takiego syndromu Groszku...biegłam do lekarza, bo oczywiscie byłam spóźniona, później schodzy ( 3p) i sie zmachałam...a Pani Dr zaraz mnie badała...tak czy siak mam cos nie tak z zastawkami ale tego sie podobno nie leczy i na to sie nie umiera...
a mały mam straszne, już cierpie....właśnie zaaplikowałam tablete i termofor na krzyże...ehhhhh brak słów -
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§_§§
________§___§§_§§___§_§§§c§§§
_______§_____________§_§d§§§
_______§______§______§__§§§
_______§____§___§____§___§
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§_§_§§____§_______§__§_§§_§_§
§____§_____§_____§__§__§____§
_§____§____§_____§_§__§____§
__§____§§§§_______§§§§____§
___§____§___________§____§
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
............((_,»*—*« »*—*«,_))
((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_))
Wczesne życzonka WielkanocneZdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,smacznego jajka i mokrego dyngusu...
Owocnych starań moje kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 13:11
Groszek lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Ale pospałam do 13
Co tam u Was??
przedszkolanko mi się Sara podoba na szczęście nie znam żadnej Sary i nie mam do kogo porównaćAle i tak na 1 miejscu jest Klaudia.
-
tak Groszku dobrze pamietasz
:*
śliczny ten Twój kiciuś!!
Mój na badania po @ i na laparoskopie usunąć żylaki bo go bolą od starań... ;(
Rudasku, zrób spokojnie badania i zobaczymy co wyjdzie
Karolaa wzajemnie, Wesołych Świąt)
Malinowa, jak w maju dostanę @ to szukamy -
Rudasek, to masakra
( wiesz, ja kiedys tez mialam strasznie bolesne i obfite, chyba po luteinie mi przeszło... moze to tez niewydolnosc ciałka zoltego, bo ja znowu mam plamienia przed... Stosowałam tez Castagnusa, ziolowe i pomagało. Ale to wiadomo, za konsultacja lekarza.
Przeciwbólowo polecam Vegantaligin w czopkach zeby zoladka nie truc.
Mysle, ze pobada Cie i wezmie w obroty, troszke podreperuje i niedługo bedziesz zdrowa jak rydz !
Nie zebym reklamowała ta hodowle kotków czy cos, troche zaplacilam za niegono ale coz, chce sie miec takiego Bobasa, to trzeba płacic, teraz rozgladam sie za jakimis akcesoriami dla niego, przynajmniej jest jakies zajecie... ale to bedzie wieeeelki kot, jak pies
trafila mi sie bardzo sympatyczna kobieta z tej hodowli, wszystko opowiedziała. Siedzielismy tam 3 godziny !! przy okazji dowiedzialam sie ze maja tez sznaucera, takiego z czarnymi lokami i akurat tez sie oszczeniły, jak zobaczylam to maleństwo, to bym zabrałamój mąż sie boi psów, woli koty, wiec stwierdziłam ze bierzemy kotka
mam nadzieje, ze podołam wychowaniu
one zyja od 13 do 18 lat. oby jak najdluzej i jak najzdrowiej
-
potforzasta wrote:Cześć dziewczynki
Ale pospałam do 13
Co tam u Was??
przedszkolanko mi się Sara podoba na szczęście nie znam żadnej Sary i nie mam do kogo porównaćAle i tak na 1 miejscu jest Klaudia.
Klaudia to moja kuzynka, piękna dziewczynka
a Sara to jeden naj naj wróg number 1 -
A i rozumiem dlaczego nie
Póki co Klaudia bo i mężny się zgadza na to ja osobiście chciałabym Agatkę albo Dorotkę. Z resztą mi oprócz Sylwii raczej wszystkie się podobają imionka.
-
potforzasta wrote:A i rozumiem dlaczego nie
Póki co Klaudia bo i mężny się zgadza na to ja osobiście chciałabym Agatkę albo Dorotkę. Z resztą mi oprócz Sylwii raczej wszystkie się podobają imionka.
u nas jest już Jagoda (w niebie) a będzie Tymon, Pola i ...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150