Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Malinka my też Pole będziemy mieć
u nas ma być niby syn i bliźniaki (parka) - zobaczymy jak to będzie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
ja w sumie z mezem sie az tak nie zastanawialam...
ale ladne imionka to
chlopczyk: Filip, Franciszek
dziewczynka: Rozalia, Alina, Natalka
parka: Jaś i Małgosia)
eh bede myslec jak zajdebedzie czasu 9 miesiecy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 14:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wszystkim :*
Nie było wczoraj Nikusiowaniaoglądałam seriale do 3
a dziś zaspałam na mierzenie temp hehhehe
Agusia nie mam płodnych , ale czy w nie płodne nie możnahihi
wczoraj moja teściowa wpadła do rowu i rozbiła głowę masakra , dość że była po % to jescze z psem poszła i wziął jej zaplątał nogi w tej smyczy i się przewróciła . Jak wróciła do domu to nie zawołała A. tylko mnie hehe żeby się nie darł na nią pewnie . Juz mam jej dość przestała by pic i by nie było problemu -
nick nieaktualny
-
Landrynko szczerze współczuję u mnie teść lubi wypić ale na szczęście rzadko bo go praca trzyma i jak popije to idzie spać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 15:04
-
nick nieaktualnyPotforku no to masz o tyle dobrze że pracuje bo ona nie
ale ja już mojemu A. mówiłam że ja za nią chodzić nie będę kiedyś się na schodach do domu jak się wchodzi przewróciła i też głowę rozbiła . Mówię mu wczoraj że jak tak dalej będzie to się gdzieś zabije w końcu . Masakra . No bo niech by była zima i np. by też gdzieś upadła i straciła przytomnosć . To przecież by zamarzła
ech.
Teraz mój oczyszcza rów z trawy i mówie mu żeby to zostawił bo jak następnym razem wpadniemy do naszego to nic sb nie zrobi a tak to odkrywa takie betonowe płyty to będzie problem. A tak byłaby trawa to nic by jej się nie stało a ten w śmiech że by miała miękkie lądowanie . To juz śmieszne jest to jej zachowanie bez kitu. Ciekawe czy ją widział ktos wczoraj jak walnęłabo to nie w naszym rowie tylko kilka dalej