Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mój na badania szedł to poszłam z nim - sam chciał
Pokazal mi męski pokoik i kazął iść do poczekalni. W razie gdyby nie dawał sam rady miał mnie zawołać. Usiadłam i wzięłam gazetę i nim przeczytałam artykuł idzie... Myślałam, że po mnie a ten dumny taki z papierowa torebką
Właśnie zrobiłam sobie test owulacyjny - dwie wielkie, grube krechy hi hi co do dnia jak w zeszłym cyklu. Szkoda, że to nie test ciążowy
-
byłoby miło, ale nie wierze w ciaze, pewnie w laborze sie pomylili...malpa za pare dni na karku bedzie. dziwny ten wynik i te normy;/
a moj musi isc sam bo ide do pracymozemy to zrobic u mnie w pracy i zawiezie gotowe do doktorka.
Moze podjedzie z moimi wynikami i zapyta co i jak z tym progesteronem.
Livia, jeszcze troche i na ciazowym tez zobaczysz dwie piekne kreseczki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 17:01
-
a ja wiecie czekam na @... zastanawiam się czy gdybym zrobiła test teraz a np. zapłodnienie było 5 dni później niż owulka to mógłby nie wyjść? ostatnio też robiłam prawie tydzień po terminie i wyszła słabsza ta krecha testowa...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa, poczekaj jeszcze troche
nie spiesz sie... w sobote mialas testowac?? wiem, ze juz bys chciala wiedziec...
Dzieki Livia, pewnie masz racje
lece na mini odpoczynek i do pracymiłego wieczorku zycze wszystkim
)
i dziekuje za pomoc z wynikami :*
-
Groszku no wiesz jak jest
przytulam i miłego popołudnia i wieczoru :*
Dziękuję, że jesteście[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
livia30 wrote:Malinowa trzymam kciuki
Spróbuj o tym nie myśleć, sobota już tuż tuz
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
"Zgodnie z zapisami na stronach Narodowego Funduszu Zdrowia diagnostyka i leczenie niepłodności finansowane są przez tę instytucję. Dofinansowanie, i w większości 100% refundacja, obejmuje wszelkiego rodzaju badania wykonywane w celu ustalenia przyczyn niepłodności, w tym badania hormonalne, spermiogram, czy HSG (histerosalpingografia). Refundowany jest także sam zabieg inseminacji. Aby skorzystać z dofinansowania z NFZ podczas diagnozowania przyczyn niepłodności oraz przeprowadzenia zabiegów umożliwiających zajście w ciążę, należy zgłosić się do placówki, która ma podpisaną umowę z NFZ w tym zakresie. Najczęściej są to publiczne szpitale."
-
livia30 wrote:A ja mam owulację a faceta brak! Trzymajcie mnie bo zaraz na miasto wyjde
a idź ulżysz sobie<zła kobieta jestem>
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150