Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:jedźcie sami - wybierzcie, złóżcie i będą musiały się podobać
A tego woli unikać bo ja mogę długo zła chodzić jak coś jest nie po mojemu.
-
My wstałyśmy o 9
jak królowe spałyśmy wszystkie 3 na poduszkach
Psice po śniadaniu a ja z kawąogarniam Internety
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
No jak to Aga, po śniadaniu poszłaś?
A ja poprosiłam pigułę, żeby w inną zyłę mi sie wbiła bo ta co zawsze z niej robia już dośc obolała jest i to był błąd. Wbiła się i nie wcelowała, pod skórą grzebała brrr
Ja już odczekałam odpowiedni czas po euthyroxie i zjadłam twarożek, teraz popijam kawusię w ogródku. Uwielbiam w nim siedzieć, taka piekna pogoda
-
ehhh ja też chcę ogródek... siedzę na fotelu piję kawę i rzucam psom piłkę... jak również mam miejsce i ćwiczymy sobie frisbee...
wiecie ze mną jest jak z moją znajomą - kupowali jej rodzice mieszkanie i rozmawiają a tu parki to super bo z psami, wyjście przed klatkę też nie na ulicę itd. a kobeta mówi :Państwo córce czy psu? na co rodzice - to jedność
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa u mnie taki ogródek że nie ma nawet gdzie piłki rzucić, ale jest urokliwie. Do siedzenia na narozniczku, pod parasolem, wśród kwiatków - akurat
W szeregowcu mieszkamy jeszcze i ogródek jest wielkośći małego pokoju
Ale w nowym domu ma być duuuza działka bo R. chce miec dodatkowy garaż na swoje samochody i motor a ja jestem grzeczna i posłuszna i się zgadzam
Mam obiecaną saunę na poddaszu więc jestem zadowolona
-
livia30 wrote:Malinowa u mnie taki ogródek że nie ma nawet gdzie piłki rzucić, ale jest urokliwie. Do siedzenia na narozniczku, pod parasolem, wśród kwiatków - akurat
W szeregowcu mieszkamy jeszcze i ogródek jest wielkośći małego pokoju
Ale w nowym domu ma być duuuza działka bo R. chce miec dodatkowy garaż na swoje samochody i motor a ja jestem grzeczna i posłuszna i się zgadzam
Mam obiecaną saunę na poddaszu więc jestem zadowolona
ale my musimy mieć koło Kampinosu żeby na spacery z psami
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Też zastanawialiśmy się nad budowaniem ale ja nie bardzo chcę za miastem mieszkać a tylko tam sa takie dzialki jak nas interesują, więc pewnie stanie na gotowym domu
Tak czy siak to dopiero w przyszłym roku
A szeregowiec to lipa, mówię Ci. Sąsiedzi po bokach, nie to żebym była odludkiem, wychowałam się w bloku ale jak się ma chorą psychicznie sąsiadkę, która co chwilę ma jakies ataki i słychać zza ściany "wypierdalaj kurwa" i tym podobne to odechciewa się sąsiadów... Dziecko w domu, gośćie a ta sie wydziera
Czasem nawet po 22, już walczę z sobą żeby na policje nei zadzwonić ale jeszcze jej pobłażam
-
Co u mnie? Pogoda piękna i zrobiłby coś człowiek kreatywnego, ale pomysłów brak. Wczoraj cały dzień byliśmy na basenie, więc dzisiaj już nie pojedziemy, tym bardziej, że mój M. jedzie dzisiaj do mamy, bo kupiliśmy auto i musi je zarejestrować w miejscu zameldowania.
Postanowiłam zatestować w poniedziałek, jeśli @ nie przyjdzie, co o tym myślicie?Któraś z Was testuje niebawem?