Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
słuchajcie na kilka lat 2 wypadki i stłuczka to chyba nieźle
a liczę swoje to już baaardzo długo a tż to już w ogóle nie wspominam
ale żeby było zabawniej wszystkie 3 nie są z naszej winy z czego moja jedna sprawa była w sądzie i sąd przyznał mi racjęAnutka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:słuchajcie na kilka lat 2 wypadki i stłuczka to chyba nieźle
a liczę swoje to już baaardzo długo a tż to już w ogóle nie wspominam
ale żeby było zabawniej wszystkie 3 nie są z naszej winy z czego moja jedna sprawa była w sądzie i sąd przyznał mi rację -
rudasku tarczycą się nie przejmuj wiem łatwo się mówi bo ja też wariowałam ale dostaniesz leki i będzie ok. JA oprócz euthyroxu mam jeszcze Clostibegyt i duphaston więc na tarczycy się nie kończy niestety ale jestem dobrej myśli.
Anutka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:rudasku tarczycą się nie przejmuj wiem łatwo się mówi bo ja też wariowałam ale dostaniesz leki i będzie ok. JA oprócz euthyroxu mam jeszcze Clostibegyt i duphaston więc na tarczycy się nie kończy niestety ale jestem dobrej myśli.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nie próbować? Dziewczyny!
Wyzwałam @ na pojedynek i prędko się nie poddam
I do tego biedny R. nie jest wcale świadomy moich planów hi hi coby sie nie stresował znowu za bardzo. A z drugiej strony jak tą bitwę majowa przegram to w czerwcu się załapiemy - już po slubie, jak Bóg przykazał
potforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Ja mam nie próbować? Dziewczyny!
Wyzwałam @ na pojedynek i prędko się nie poddam
I do tego biedny R. nie jest wcale świadomy moich planów hi hi coby sie nie stresował znowu za bardzo. A z drugiej strony jak tą bitwę majowa przegram to w czerwcu się załapiemy - już po slubie, jak Bóg przykazał
-
a ja wrociłam i teraz zamawiam obroże dla piesów moich
różne kolorowe - takie szyte przez znajomą - ma firmę
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Malinka, dasz link?
Pirelka, hej. My się chyba jeszcze nie widziałyśmy.
Livia, podoba mi się Twój zapał i pozytywne nastawienieOby tak dalej
Ja od 3 godzin siedzę, jak na szpilkach, bo mój M. samochodem się wybrał w długą podróż po średnio przespanej nocy. Mówiłam, żeby odpuścił i jechał rano, to "wolał nocą". Nie miałaś babo kłopotu, to żeś se chłopa wzięła, no... Najgorsze, że nie mogę zadzwonić i zapytać czy wszystko ok...Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny