Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no dobra mój odkurzacz ożył więc odkurzyłam i zaraz zabieram się za ogarnięcie półki wiszącej w kuchni bo jeszcze ta mi została...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
cholerna @ .. boli mie brzuch od wczoraj małpowo albo juz mi sie wydaje ale raczej nie ... zawsze bolało mnie a pól godziny przed okresem... czekam na nią a jej nie ma ... juz sie wkurzyłam bo robi wszystko żeby mi tylko cykl wydłużyc. wrrrrr
-
rozkleiłam się i ryczę
miałam być szczęśliwa, miało być nas więcej... i nie jest i nie mogę już mam ochoty rzucić wszystko w cholerę i wyjść i nie wrócić nigdy - może mnie samochód trafi... mam takiego doła normalnie szok...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Wiem dziewczyny, że mam dla kogo żyć. Mam mnóstwo osób, które kocham i którym jestem potrzebna. Ale mam czasem takie uczucie jak widzę brzuszki, jak ktoś się chwali jakie to jego objawy są a ja wówczas czuję pustkę - bo ktoś mnie "okradł" z mojego szczęścia[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
cześć kochane
coś tu słabo z pisaniem ...
ja dzisiaj zrobiłam wyniki prolaktyna i estradiol i boję się co wykażą.. za dwa dni owulka a ja...nic... nic nie boli, nie kłuje a zawsze ją czułam...
Anhe majowy jest Twój
Livia przeslij mi też troszkę energiija zrobiłam zupkę, gary pomyte i jak usiadłam tak już mi się nic nie chce
Monia lada dzień przyjdzie i nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 14:59
-
Aga owulacja weźmie Cię w tym cyklu z zaskoczenia
Aktualnie siedze sobie w ogródku z kawka po obiedzie i tez jakoś już nic mi sie nie chce ale u mnie to za chwilę się może zmienićNa 18 jade na spotkanie z fotografem ślubnym - oczywiście R. wszystko na mojej głowie zostawił
O a właśnie, powiedzcie mi czy za fotografa tez się płaci miejscówkę w lokalu? Bo ja będe miała dwóch (parka pstryka - facet oblega faceta, laska mnie i zdjęcia robią ze swojego punktu widzenia)a głodem ich trzymac nie będe przecież
-
chyba musisz płacić...
słuchajcie moi znajomi utknęli na lotnisku bo źle zabookowali lot i są dzień za wcześnie3 psom się bardzo podoba - im mniej
wojują z American Airlines o wcześniejszy lot
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:A u mnie słoneczko świeci, cieplutko jest i nie będzie padać
z Wawy do Was na północ powędrowało
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150