Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Ha ha jak będziesz w Gdyni pod Urzędem Miasta daj znać - wyjde po Ciebie
wystawa psów jest
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Hej kejti
Ja po Duphastonie dostaję okres tak po tygodniu dopiero
Od odstawienia oczywiście - 10 tabsów i po tygodniu @.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
livia30 wrote:O serio? Nie wiedziałam. To fajnie, może się wybiore popatrzec. A gdzie dokładnie?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
aszka wrote:Livia a ile juz bierzesz dupka? Kiedy CI sie cykle unormowały?
Cykle to ja zawsze miałam regularne, dupka dostałam na podtrzymanie ewentualnej ciąży bo niski progesteron miałam (16-25 dc po jednej tabletce ale teraz będę brała po owulacji bo zauwazyłam, że mam ją później). Biorę od wrzesnia i wtedy mialam najdłuższy cykl bo 34 dni a później już git - 31-32 dni. No teraźniejszy będzie dłuższy ale celowo go przedłużam
-
livia30 wrote:Za mną grill juz jakis czas chodzi ale to tyle zachodu z tym... Trzeba najpierw kupic grill a i jedzenie z niego dietetyczne nie jest brrr a mnie coś za bardzo lustro pogrubia ostatnio
-
Wróciłam z wycieczki Rudasku byłam u Ciebie a nawet dalej
Ale przez Tarnów przejeżdżałam
I widziałam kolejnego bociana a ciocia mówiła że 3 nad naszym domem latały i co i sąsiadka w ciąży
To ona mi podkrada moje bociany.
-
Hej, wróciłam ze spotkania z fotografami. Podpisałam umowę
Będziemy miec młode małżeństwo, oboje pstrykają, od rana w dniu ślubu są z nami, potem sesja w dowolnym dla nas terminie (cały dzien dla nas mają, bez ograniczenia ilościowego fot) i gratis sesja ciążowa później jest (jak sie zaciąży, ważna bezterminowo hi hi). Do tego dostajemy 3 płyty CD i foto książkę a to wszystko za 1800
A wracając radar mi pstryknął zdjęcie - mój pierwszy mandat w życiu hi hi!
-
nick nieaktualny