Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:Ja też łapię!!! Gajka moja zazdrość taka pozytywna była ale nie można tak więc gratuluję i aż się popłakałam
a w ogóle słuchajcie jak numier!!!
widziałam się ze znajomą, która wiedziała, że poroniłam i ona tak patrzy na mnie i patrzy i mówi "na jesieni zajdziesz w ciążę"ona ma takie przebłyski i wiele razy sprawdzało się
trochę mi smutno, że dopiero na jesieni ale zobaczymy czy się sprawdzi
-
wariatki moje kochane
wiecie jak dobrze, że mogę Wam się wygadać!!! ahhh
ona ma takie przebłyskiale wróżka też mówiła mi, że 2015 jest rokiem dla nas a 2015 astrologicznie rozpoczyna się we wrześniu
dzidzia powinna wg niej urodzić się na początku ciepłych miesięcy czyli marzec/kwiecień => zobaczymy czy obie się myliły
ODCHUDZANIE ROZPOCZYNAM!!!livia30 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:wariatki moje kochane
wiecie jak dobrze, że mogę Wam się wygadać!!! ahhh
ona ma takie przebłyskiale wróżka też mówiła mi, że 2015 jest rokiem dla nas a 2015 astrologicznie rozpoczyna się we wrześniu
dzidzia powinna wg niej urodzić się na początku ciepłych miesięcy czyli marzec/kwiecień => zobaczymy czy obie się myliły
ODCHUDZANIE ROZPOCZYNAM!!!Ja mam od stycznia dopiero 5 kg mniej więc trzeba włączyć cięższe działa niestety chociaż dopiero zaczęłam walczyć z tarczycą a ona jakby nie było trochę mi uniemożliwiała odchudzanie.
-
potforzasta wrote:Jestem z Tobą w tej męczarni odchudzania ale od jutra
Ja mam od stycznia dopiero 5 kg mniej więc trzeba włączyć cięższe działa niestety chociaż dopiero zaczęłam walczyć z tarczycą a ona jakby nie było trochę mi uniemożliwiała odchudzanie.
Ja tez się odchudzam, chcialam do ślubu troche zrzucić ale przed chwilą zjadłam dwa ciastka a teraz winko popijamMówisz, że to przez tarczyce? Dobry wytłumaczenie
A tak poważnie to mogę wyciągnąć wieksze działo bo wiem, że potrafię ale boje się - nie pomaga to w staraniach o bobasa
-
przedszkolanka:) wrote:Livia zagadałam ją wybacz
jestem załamana tymi wynikami... jeszcze muszę bez kolejki wejść a wiecie jak to baby u lekarza...masakra... moją owu szlak trafił((((
ejjjj nie łam się, nie wolno!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
livia30 wrote:Ja tez się odchudzam, chcialam do ślubu troche zrzucić ale przed chwilą zjadłam dwa ciastka a teraz winko popijam
Mówisz, że to przez tarczyce? Dobry wytłumaczenie
A tak poważnie to mogę wyciągnąć wieksze działo bo wiem, że potrafię ale boje się - nie pomaga to w staraniach o bobasa
ale ja nie mówię o głodzeniu się czy o dunkanie - tylko zdrowe posiłki - 5 razy dziennie a w drugiej fazie cyklu nie wolno przy tarczycy jeść słonego i ostrego i nie wolno nam w ogóle solić - tak mi endo powiedziała i to nie jedna...
ja nie solę bo nie lubię ale chyba zacznę się stosować tak dokładniej[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
livia30 wrote:Ja tez się odchudzam, chcialam do ślubu troche zrzucić ale przed chwilą zjadłam dwa ciastka a teraz winko popijam
Mówisz, że to przez tarczyce? Dobry wytłumaczenie
-
Malinowa Panienka wrote:ale ja nie mówię o głodzeniu się czy o dunkanie - tylko zdrowe posiłki - 5 razy dziennie a w drugiej fazie cyklu nie wolno przy tarczycy jeść słonego i ostrego i nie wolno nam w ogóle solić - tak mi endo powiedziała i to nie jedna...
ja nie solę bo nie lubię ale chyba zacznę się stosować tak dokładniejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 22:01
-
Przedszkolanka, cos dostaniesz dobrego i sie poprawi
bromergonek pewnie i jakies estrogenki
Malinka- jestem pod wrazeniem wrozb
Potforek, pomalutku i spokojnie i tak ladnie jak na tarczyce 5 kgjak podleczysz to waga tez ruszy w dół
potforzasta lubi tę wiadomość
-
no to dziewczyny rozpoczynam akcję:
JEM ZDROWO - ŻYJĘ ZDROWO - ZDROWA CIĄŻA!livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150