Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Wam
wieczorkiem....
ja juz po pracy, czekam na @ od wczoraj i nie nadeszła, dzis 29 dc.
Jestem w pracy, czuje ze cos leci..... lece do łazienki a tam śluuuz
no cóż, bywa i tak. Nic nie czuje, brzuch mnie nie boli, ani piersi ani nic.
Pewnie małpiszon nadejdzie w najmniej spodziewanym momencie. Po plamieniach z poprzednich cykli ani śladu. Eh, kobieta i jej cykl to skomplikowana maszyna....
jestem wykamana, jednak tydzień wolnego odzwyczaił mnie od pracy, obudziłam sie o 3 w nocy i po spaniu miałamza to dzis szybko pojde spać
Kejti, ja juz mowilam o tych Twoich blizniakach jakis czas temu -
nick nieaktualnyWow bliźniaki! Gratuluję !!
U mnie pod duphastonie @ się reguluje, biorę drugi cykl i wcześniej miałam 34 dni, po duphastonie dostałam po 31 dniach, a po odstawieniu tabl. w 7 dzień po 10 dniowej kuracji. Teraz biorę drugi cykl. Ja dostałam również na progesteron bo miałam niski na badaniach w 18 dc i przy okazji mi wyregulowuje @.
Ja po pracy, nawet szybko minęło.. jutro będzie ciężej bo dużo fizycznej pracyGrafik na maj mnie przeraził, mam nadzieję że jak się uda to wszystko się zmieni!!
-
livia30 wrote:Myślę, że się nie obrazi. Ale sie cieszę, super! I zazdroszczę... ale bardziej się cieszę
Ja czekam do lipca a do tego czasu odpuszczam bo teraz cykl bez owu a po długim weekendzie remont domu i trochę zejdzie nam z tym.
-
pirelka wrote:Wow bliźniaki! Gratuluję !!
U mnie pod duphastonie @ się reguluje, biorę drugi cykl i wcześniej miałam 34 dni, po duphastonie dostałam po 31 dniach, a po odstawieniu tabl. w 7 dzień po 10 dniowej kuracji. Teraz biorę drugi cykl. Ja dostałam również na progesteron bo miałam niski na badaniach w 18 dc i przy okazji mi wyregulowuje @.
Ja po pracy, nawet szybko minęło.. jutro będzie ciężej bo dużo fizycznej pracyGrafik na maj mnie przeraził, mam nadzieję że jak się uda to wszystko się zmieni!!
Przed wizyt,ą u ginka muszę poprawić badania tarczycy czy coś poprawia się.
-
Potforku nie mogę się doczekac naszego wspólnego cyklu hi hi wyliczyłam dzisiaj, ze do 7 maja minimum muszę wstrzymać małpiszona a jak dostaję @ mniej więcej tydzien po odstawieniu dupka to odstawię go myślę 4 maja (tak jak pierwotnie powinna przyjść).
- na wszelki wypadek gdyby zdecydowała się przywędrować wczesniej niż po tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 21:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Dzięki :* bombarduję was wirusami jak tylko się da!!!!!
Mój tata jest z bliźniaków ale nawet by mi przez głowę nie przeszło że i na mnie padnie i się bojęw maju mam kolejne usg aby sprawdzić czy drugie serduszko ładnie się rozwija bo pierwsze to na 100% wszystko dobrze i duże jest martwi mnie tylko drugi smyk bo mniejszy jakby o połowę
lekarz karze się nie martwić twierdzi ze na dzien dzisiejszy jest wszystko w porządku
przedszkolanka:), Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Potforku nie mogę się doczekac naszego wspólnego cyklu hi hi wyliczyłam dzisiaj, ze do 7 maja minimum muszę wstrzymać małpiszona a jak dostaję @ mniej więcej tydzien po odstawieniu dupka to odstawię go myślę 4 maja (tak jak pierwotnie powinna przyjść).
- na wszelki wypadek gdyby zdecydowała się przywędrować wczesniej niż po tygodniu
Więc całkiem równo pojedziemy. A Tobie obudził się lewy a mi prawy jajnik i delikatnie pobolał wtedy co powinna owy być ale nie było bo temp. nissssko.
-
Gajka wrote:Cześć dziewczyny! Dzięki :* bombarduję was wirusami jak tylko się da!!!!!
Mój tata jest z bliźniaków ale nawet by mi przez głowę nie przeszło że i na mnie padnie i się bojęw maju mam kolejne usg aby sprawdzić czy drugie serduszko ładnie się rozwija bo pierwsze to na 100% wszystko dobrze i duże jest martwi mnie tylko drugi smyk bo mniejszy jakby o połowę
lekarz karze się nie martwić twierdzi ze na dzien dzisiejszy jest wszystko w porządku
A wiruski łapięGajka lubi tę wiadomość
-
Ja też łapię!!! Gajka moja zazdrość taka pozytywna była ale nie można tak więc gratuluję i aż się popłakałam
a w ogóle słuchajcie jak numier!!!
widziałam się ze znajomą, która wiedziała, że poroniłam i ona tak patrzy na mnie i patrzy i mówi "na jesieni zajdziesz w ciążę"ona ma takie przebłyski i wiele razy sprawdzało się
trochę mi smutno, że dopiero na jesieni ale zobaczymy czy się sprawdzi
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150