Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
I dobrze ja nie mam x boxa ale jak ćwiczę to się pilnuję. Mam jeszcze filmik z ćwiczeniami z lat około 80-90 i powiem Wam że na tym widziałam największą zmianę ale nudne to to jak jasny pieron. A no i ja obowiązkowo skakanka
I tak z rozmiaru 42 zeszłam na 40 ale ja do września mam w planie do 60 a reszta do końca roku. Myślicie że się uda??
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
no ja póki co mogę spacerować i chodzić nic więcej - trochę ciężko ale dam radę
dołożę brzuszki i na razie tyle tylko mogę
ja najbardziej chcę bryczesy zgubić bom biodrzasta kobieta jest[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
potforzasta wrote:livia kto jak nie my
Ja mam nadzieję że ten euthyrox coś pomoże i nie będę chudła 5 kg na 4 miesiące tylko troszkę więcej.
ale chudniesz bardzo zdrowo - będzie łatwiej przy wadze zostać[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:ale chudniesz bardzo zdrowo - będzie łatwiej przy wadze zostać
Livia mnie ciężko wzruszyć było a teraz to często beczę nawet na jakimś filmie mi się zdarza. -
livia30 wrote:No nie mogę, wzruszyłam się
Przeszukuje sobie piosenki na podkład pod zdjęcia na płóytkę i puściłam Sewryna Krajewskiego i jakoś mnie w gardle ścisnęło
Głupia ja
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
potforzasta wrote:Ale ja bym wolała te 5 kg na miesiąc też jest zdrowo a szybciej.
Livia mnie ciężko wzruszyć było a teraz to często beczę nawet na jakimś filmie mi się zdarza.
-Ile czasu tyłaś? to teraz kilka razy dłużej będziesz chudnąć jak chcesz to zdrowo zrobić[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:powiem Ci jak mi kiedyś dietetyk i mój były trener:
-Ile czasu tyłaś? to teraz kilka razy dłużej będziesz chudnąć jak chcesz to zdrowo zrobić
livia ja uwielbiam tą piosenkę -
Landryneczka wrote:dobry wieczór widze że się będziecie odchudzać
to ja też mogę tzn może nie odchudzić ale zrzucić z brzuszka i ud
ile macie w brzuchu ?