Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstyd będzie się jutro przyznać ale może to mnie bardziej zmotywuje
A taki ładny brzuszek miałam jeszcze 2 lata temu, płaściutki
Trzeba na tańce zacząc znowu chodzićkiedyś jak zasuwałam na dyskoteki to byłam chuda jak patyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 23:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Damy radę! Pełno we mnie ostatnio pozytywnej energii więc do dzieła
-
Landryneczka wrote:Ja mam 77 cm .
-
nick nieaktualnyPotforku może i niewiele ale ja jestem niska i ogólnie szczupła więc taki brzuch do mojej figury to dużo i to nie ładnie wygląda .
przed świętami jak byliśmy na zakupach spotkaliśmy moją koleżankę ze szkoły i mówi do nas "o widzę że rodzinka się powiększa " wiecie jak się czułam masakra miałam luźną bluzkę zeby tak nie było widać ale nic nie dało -
nick nieaktualny
-
Ja mam uda ok ale brzuch to moja zmora jakaś.
Wiecie co jedynie za co jestem wdzięczna mojej endo a raczej byłej endo to to że mniej więcej wytłumaczyła mi co powinnam wyrzucić z diety i tak smażonego nie jem już ponad rok tak jak białego chlebka i makaronów białychJem tylko drobiową wędlinkę ale dużo by pisać co mi kazała wyrzucić
Chodziłabym do niej ale mi nie chce leczyć tarczycy
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Potforku może i niewiele ale ja jestem niska i ogólnie szczupła więc taki brzuch do mojej figury to dużo i to nie ładnie wygląda .
przed świętami jak byliśmy na zakupach spotkaliśmy moją koleżankę ze szkoły i mówi do nas "o widzę że rodzinka się powiększa " wiecie jak się czułam masakra miałam luźną bluzkę zeby tak nie było widać ale nic nie dało -
Potforku a ile masz wzrostu? ja mam chyba podobnie jak TY aktualnie tylko u mnie boczki więcej cm robią niż brzuch z przodu[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:No to ciekawe ja mam 156 cm wzrostu pobijesz mnie??
może dlatego że zawsze byłam baaardzo chuda a że nagle zaczęłamm po trochu nabierać kształtów to może dlatego