Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie
Moja nadzieja powoli spada razem z temp.czy przed @ spada temp. ?
Zdałam sobie sprawę, że ból piersi napięcie jak przed @ mam wcześniej niż poprzednio, w tamtym cyklu miałam po 10 dniach z dupkiem a teraz mam już w połowie brania.. może @ mi się reguluje i będę mieć jak dawniej co 28 dni ?... -
Cześć pirelka
Ja nigdy nie miałam 28 dniowych cykli, po odstawieniu dupka @ przyłazi zawsze po około tygodniu ale to indywidualna chyba sprawa. A u Ciebie temperatura wcale nie spada jakoś znacząco, ciągle jest podwyższona. Póki nie ma @ jest nadzieje! To nasze motto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 07:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry dziewczyny;)
Ja mam 155 i 45kg a od 3tyg.sie ruszam bo sie flak zrobiłam i brzuch to opony:o
Pół nocy nie spałam przez ten estradiol
Uciekam lekcje prowadzić,powodzenia w wymiarach :*
Ale malutka i chudziutka jesteś! jejku
Aga nie przejmuj się proszę, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :*
-
hej kobietki z samego rana:)
a wiecie ze odchudzanie nie sprzyja hormonom???
szczegolnie jak jest ktos szczuplutki.... przedszkolanka, uwazaj... moze robienie brzuszków to dobry pomysł??
dziewczyny !!!!!!! zwariuje, 30 dzień cyklu, 11 dni po owu- okresu dalej brak, nie ma objawow zblizajacej sie @, nic.... serce wali jak szalone, stresuje sie.... Jezu !!!!! nawet boje sie testowac(( i nie mam testu
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:hej kobietki z samego rana:)
a wiecie ze odchudzanie nie sprzyja hormonom???
szczegolnie jak jest ktos szczuplutki.... przedszkolanka, uwazaj... moze robienie brzuszków to dobry pomysł??
dziewczyny !!!!!!! zwariuje, 30 dzień cyklu, 11 dni po owu- okresu dalej brak, nie ma objawow zblizajacej sie @, nic.... serce wali jak szalone, stresuje sie.... Jezu !!!!! nawet boje sie testowac(( i nie mam testu
ja będę testować też w 11 dpo bo nie wiem co z lekami..
-
a tak w ogole Livia, gdzies czytalam ze lubisz piosenke Seweryna Krajewskiego- Wielka miłośc- ja przy niej za kazdym razem wyyyje, jak głupia
uwielbiam ją, teraz nie ma takich piosenek o miłości
Pirelka, kiedy testujesz???
ja nie mierze tempki, ale słyszałam ze przed @ spada temperatura, ale moze u Ciebie bedzie inaczej
odnosnie wagi i kg: ja mam 160 cm wzrostu i ważę47 kg, ale tez gdzies sie oponki pojawiajaale ja sie nie bede odchudzać raczej...
jakos sie stresuje strasznienie spoznial mi sie tak okres nigdy... w ppoprzednich cyklach miałam plamienia przed @, teraz nie ma nic. Myslałam ze wczoraj w pracy dostałam a to jednak był śluz.... No cóż, poczekamy jeszcze.....
moze w pon zatestuje albo pojde na bete jak @ nie bedzie??
Ale pewnie jak zaczne o tym pisać, to wredota przyjdzie....i zaś bedzie załamka
pisałam wczoraj ale nikt nie odpowiedział na mojego posta, no trudno... wiem, ze rozmawiałyscie o akcji żyj zdrowo, odchudzaj sie....
A moze tak dziewczyny wprowadzić warzywka, owoce, ograniczyć słodkosci.... zaczac sie zdrowo odzywiać, nie jesc kolacji po 18 i nie podjadaćprzy tym tez człowiek schudnie. No i troche sportu oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 08:45
-
Groszku ja Ci moge podesłac jeden test, mam ich chyba z 20
tak mi odbilo jakis czas temu i nakupowałam a teraz się na nie obraziłam i nie robię!
I ja jakoś mocno się nie odchudzam - ćwicze, słodycze poszły w odstawkę, staram się jeść częściej mniej i zdrowiejDrastycznej diety nie ma
Ale Aga to faktycznie szczypiorekNo i ty Groszku też! To niesprawiedliwe. 47kg i oponki? Litości!!! Oponek na oczy nie widziałaś chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 08:46
-
nick nieaktualny
-
oj Livia, tule.... wiem, ze tesknisz za R ale juz niedługo znowu bedziece razem
i bedzie tez sluuub
piekne to !! tez bym chciala drugi raz....
naprawde mam oponki, moj malz to zauwaza, boi sie ze jak bede w ciazy to bede wielorybem (ale to chyba normalne). Ale małż boi sie, ze juz pozniej mi tak zostanie i tak bede wygladac....
dzieki Livia za test, tak akurat na poniedziałek przyjdzie
bedzie 14 dpo, 7 dni po spodziewanym terminie miesiączki. -
nick nieaktualnyGroszek wrote:oj Livia, tule.... wiem, ze tesknisz za R ale juz niedługo znowu bedziece razem
i bedzie tez sluuub
piekne to !! tez bym chciala drugi raz....
naprawde mam oponki, moj malz to zauwaza, boi sie ze jak bede w ciazy to bede wielorybem (ale to chyba normalne). Ale małż boi sie, ze juz pozniej mi tak zostanie i tak bede wygladac....
dzieki Livia za test, tak akurat na poniedziałek przyjdzie
bedzie 14 dpo, 7 dni po spodziewanym terminie miesiączki.
Widzę, że Naszych Mężów łączy wspólna obawachoć mój o tym nie mówi wiem, że się tego boi.. choć ja sama pewnie się boję bo kiedyś miałam sporą nadwagę, schudłam 26 kg i trzymam już kilka lat wagę w normie
więc sama się boję, że dalsza walka będzie po ciąży a nie mam nią sił ponownie.
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Pirelka, to jestesmy razem
u mnie 4 cykl starań- były plamienia przed, straszne to było... i @ zzawsze 27- 28 dc, a dzisiaj 30 dc i brak. No ale tak, moze sie spoznic.... a szczegolnie jak sie jej wyczekujemoze sie wystraszyła?
:P
u mnie właśnie od tego się zaczęły nieregularne cykle.
-
Groszek zrób test, jak zobaczysz jedną krechę od razu @ przyjdzie - ja tak miałam w zeszłym cyklu z tym, ze na betę poleciałam. Wyszła negatywna i następnego dnia @ była
No chyba, ze Ty zobaczysz dwie krechy - to tym bardziej nie przyjdzie
A mój mi ciagle powtarza, że nie musze się odchudzać bo on chudzielców nie lubi ale skoro chcę i mam się z tym lepiej czuć to mogęW ogóle bardzo ugodowy jest
Chyba musze zacząc sie ogarniać, idę dzisiajz córa do szkoły muzycznej bo gra na gitarze jej się zamarzyla i trzeba ja zapisac na przyszly rokI może pit bym w końcu wysłala do Skarbówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 09:06