Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz wczoraj ostatnia tableta dupka czekam na okres, w ogole w tym cyklu moj wykres zwariowal, bo jak bylam chora to mialam takie tempki ze ovu mi pokazywalo po 5 dniach kreche czyli zlot do II fazy cyklu
Teraz dopiero od dwoch dni mam normalne tempki.
-
hejo
Groszku tu nie chodzi o odchudzanie i robienie złego tylko o zdrowe jedzenie i taki cel mamżadne super diety i inne cholerstwa
zjadam śniadanie - ser kozi i szynka domowa wędzona - ehhh zupełnie inaczej to wszystko smakuje - uwielbiam
pomierzone? ja się przeraziłam i muszę z tym coś zrobić[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Livia, mozesz marudzić spokojnie.... poza tym Ty nie marudzisz :d
tesknota to okropna rzecz, ale bedziecie razem znowu na jakis miesiac)
Pirelka, po ciazy waga spadnie, bo karmienie... chyba ze nie chcesz piersia...
tak bedziesz gonic kolo dzieciaczka ze spadnie waga
przynajmniej ja tak mysle.....
Gitara, fajna sprawaniech sie uczy jak chce
bedzie Wam przygrywać
Aszka, to naprawde szaleństwo... brałaś antybiotyk? W chorobie chyba wykres sie nei sprawdza, tak??
Poczekam jeszcze troche, zobaczymy co to bedzie... Trzymajcie kciuki ! Wypije sobie melise... A najgorzej chyba sie tak nakrecic, a potem rozczerowanie i zawód
-
hej Malinowa, pyszne sniadanie.... ja tez zaraz polece cos wszamac bo nic nie jadłam jeszcze dzisiaj
Livia, bedziesz miała bobo płaczące i bedziesz go przewijać, piastować, a starsza córka pomoze)
Właśnie, boje sie rozstępów((
ja, jesli sie uda karmic piersia, to chce jak najduzej) zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 09:21
-
Groszek wrote:hej Malinowa, pyszne sniadanie.... ja tez zaraz polece cos wszamac bo nic nie jadłam jeszcze dzisiaj
Livia, bedziesz miała bobo płaczące i bedziesz go przewijać, piastować, a starsza córka pomoze)
Właśnie, boje sie rozstępów((
Na pomoc córy bym nie liczyłaciagle powtarza, że nie chce juz rodzeństwa
(ma brata przyrodniego - jej tatus się postarał i tak go faworyzowal przy niej, że zrazona jest).
A rozstępy mam bo nie dbalam o siebie w ciązy tzn nei wiedzialam, ze trzeba18 lat miałam i zielona byłam, taka nieświadoma błogo - nie to co teraz
w kazdym razie zanim zaczęłam się smarować czymkolwiek juz bylam popekana, teraz będe sie smarować od samego poczatku, juz sie smaruje
wystarczy oliwka dla dzieci codziennie ale ja używam kremu J&J fioletowego, pieknie pachnie i super nawilża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 09:24
-
Piersią też karmiłabym dłużej gdyby nie to, że gryzla mnie skubana strasznie i mleko z krwią jej leciało a poza tym jak to lekarz stwierdził miała uczuclenie na laktozę zawartą w moim pokarmie (cokolwiek to znaczy). Wymiotowała bardzo, wysypke miała i więcej się męczyła niz najedzona była. A na butelce odzyła od razu
-
lece na masaż - mnie więcej tak wyglądam
http://www.google.pl/imgres?imgurl=&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.wiocha.pl%2F812179%2CMasaz-rehabilitacyjny--kregoslupa-za-50zl&h=0&w=0&tbnid=Dj92FGoH91fkeM&zoom=1&tbnh=253&tbnw=199&docid=UpSXULIYmWLvvM&tbm=isch&client=firefox-a&ei=J7xYU5nGIInXPM-tgVg&ved=0CAIQsCUoAA[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
oo, ale moze zobaczy takie Maleństwo to bedzie inaczej
wiele dzieciaków tak mówi i jest zazdrosnych a potem wszystko sie zmienia. Bedzie sie mogła pochwalić, ze ma rodzeństwo. A córka jest w osttaniej klasie podstawówki??
O, dziekuje za rady) moze sie przydadzą kiedyś
J&J jest właśnie na rozstepy??
Czasem skora nie nadąża sie rozciagnac -
nick nieaktualny
-
No, czasem sie zdarzaja uczulenia na laktoze właśnie i wtedy chyba Bebilon Pepti albo Nutramigen. Nie zawsze dzieci chca te piersi.
O jaka fajnaładna córeczka
i kotek tez milusi mruczuś
)
O jej Mlinowa, to takie isniaki i wybroczyny po tym masażu??? On jest bańkami chińskimi? Wyglada strasznie, ale jak ma pomóc.... to czemu nie?livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Sliczna po mamusi hi hi
Bebilon pepti piła - ale śmierdzi to mleko masakra, na wymioty mnie bralo jak jej robiłam, aż szkoda mi jej było
O własnie, Groszku kiedy kotka swojego odbieracie?livia30 lubi tę wiadomość
-
Kotka odbieram w okolicach 12 maja, wiec jeszcze troche...
chociaz to jakas pozytywna rzecz. Dalej rozmawiamy gdzie mieszkac, chyba bedziemy brac kredyt na mieszkanie...
Ale boje sie tych wydatków, czy bedzie nas stac na spłacenie rat i na zycie i jeszcze na jakies drobiazgi....
Ładna Czarnulka) na 100% po mamusi
mamusia zawsze jest ładna
-
Groszku dacie rade, pracujecie oboje, wiele osób teraz tak żyje i dają radę
A zawsze na swoim będziecie. Na wakacje nad morze macie gdzie jeździć (zaproszenie aktualne ciągle
)
Powiem Ci, że jakis czas temu jak sama jeszcze byłam i zarabiałam 1800zł, wynajmowałam mieszkanie i miałam samochód to dawałam radę a was jest dwojeDodam, ze we Wroclawiu a tak zbyt tanio nie jest
Szału żadnego nie było, czasem ciężko ale dało się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 09:52
-
nick nieaktualny