Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szukam sobie szkoły
Tzn zapisałam się juz od wrzesnia na grafikę komputerową ale fotografia mi się marzy jeszcze
I pewnei jak zacznę to wszystko robić o czym zawsze marzyłam to w ciążę zajdeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 14:50
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandra, dawaj wiecej...
ja do pracy wieczorem wybywam, teraz zamiast troche odpoczywac, to pisze z Wami....
och, jak wspaniale ze nikt nad uchem mi nie zredzi, mam spokojnie musze prac majtek tescia itd.
czekam dalej na @....
jak przyjdzie to bedzie płacz. -
moja tempka też durnieje - ale słuchajcie jakoś strasznie wielu osobom opóźnia się @ - może zmiana pogody?
córa - no pewnie, że piękna bo nie wiem czy już pisałam ale połechtam Cię miło
moje psy i ja po parku i stawie padłyśmy - gorąco okrutnie jest[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
w parku same ciężarne albo z wózkami... wiecie ja mam tak w głowie, że o też bym miała już taki brzusio... kurwa sorki ale to dołujące i już.
nieważne będę w ciąży i już!!! teraz muszę zacząć odkładać kasę na dzidziuchataki mam plan
najgorsze bo muszę w końcu schować rzeczy ciążowe - spodnie, leginsy i 2 koszulki takie śliczne i to takie trudne... no nic muszę to uprzątnąć w końcu[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
MArti zapraszamy do nas
Livia trochę poleżą muszę to schować bo codziennie jak widzę to mi źle[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
livia ja już mogę Ci strzelać
wpadaj to sesyjkę Ci strzelę
muszę foty z parku wstawić na blogamoże zaraz to zrobię
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150