Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Marti
U nas liczę że to 1 cykl bo dopiero zostałam zdiagnozowanaA tak w ogóle to prawie 4 lata
I nikt nic złego nie widział a tarczyca w kosmosie podobno miało nie być owulki a ja coś czuję że była właśnie 2 dzień po
. No nic czekam na @ i cykl z Clo+ dupek.
Widzę że livia też lubisz zdjęcia robićJa składam na aparat nowy
Wiecie co dalej mnie ten dzieciak z awatara rozśmiesza -
Wróciłam! Majka zapisana na gitarę, tak jak sobie zazyczyła. Teraz w maju ttylko jeszcze egzaminy "przydatności szkolnej" - łądnie to nazywaja
A ja zakochałam się w saksofonie, czemu nie ma dla dorosłych szkoły muzycznej?
Potforku ja już dawno w zdjęciach zakochana byłam i chyba zrobię z tym w końcu coś sensownego
-
nick nieaktualnydziewczyny tak z innej beczki patrze sobie buty na wesele , suikienkę chce sobie kupić taką przed kolano kolor albo miętowy lub jakiś beż albo coś podobnego w ostateczności biała , I teraz oglądam buty i podobają mi się te http://allegro.pl/seksowne-mietuski-cyrkoniowe-sandaly-r-36-i4170722396.html lub http://allegro.pl/seksowne-bezowe-sandaly-cyrkoniowa-lezka-r-36-i4170760891.html . Tylko pytanie jaki kolor butów do jakiej sukienki hmm ? Najbardiej pasuje
-
a ja dziś pstrykałam w trakcie gadki ale nie mam weny na obróbki tylko kilka wrzuciłam na psiego bloga a są dramatyczne. jednak trzeba dobrze patrzeć a nie gadać i robić
a w zasadzie leżeć na kocyku
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Mi się podobają obie pary ale ja to jestem buto maniaczka
livia z tego co się orientowałam to nie ma a do Rzeszowa nie będę jeździć chociaż też nie wiem czy są.Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Jeny jakie wysokie. Dasz radę w tym chodzić? Nie mówiąc już o tańczeniu?
Ładne ale trochę nie praktyczne
Co do koloru to bęzowe do wszystkiego będa pasować a kolor sukienki miętowy. Ja jestem zakochana w miętowym kolorze na zabój
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforku ja też
Livia ja tylko w szpilkach chodzę więc jestem przyzwyczajona do tańca teżale na weselu zmienie po jakimś czasie na ba;erinki , jakies ładne kupię
też mi się taki zestaw wydaje że beżowe i sukienka miętowa
Dziekuję za radę
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny