Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny! dolaczam do Was. Staram sie teraz juz 3 miesiac. Nie sadzilam ze zajscie w ciaze bedzie trudne. Bylam pewna ze dni plodne= ciaza pewna. Po pierwszym cyklu staran, codziennie liczylam dni do zrobienia testu ciazowego. Okres zaczal sie spozniac (nigdy nie spoznil mi sie, doslownie nigdy) spoznil sie dzien, wykonalam test, jedna kreska ale po chwili wrocilam do kosza wyciagnelam a tam druga jasno blada, poszlam po kolejne testy, zrobilam rano a tam ta sama sytuacja, 3 test wyszla jedna kreska, 4 test znowu jasno rozowa druga. Pomyslalam ze jestem na pewno, okres spoznial sie 4 dni poszlam zrobic badania beta, jednak wyszlo 2, 67 czyli ciazy brak...wrocilam do domu z łzami, poszlam do wc a tam okres. I jak tu sie nie wkurzyc! mam nadzieje ze maj bedzie dla mnie dobrym miesiacem;)
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ależ plany, Livia30
u nas kasy brak na takie dodatkowe zajęcia dla mnie...
planuję wznowić samonauczanie angielskiego po majowym weekendzie...
a tak w ogóle to witam wszystkie z gorących MazurWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 18:07
-
cześć dziewczynki..
wróciłam od gin, już zdążyłam popłakać... niestety estradiol bardzo niski , doktor nie chciała wprost powiedzieć że nici z owulki ( chociaż dzisiaj zalało śluzem i jajka dały znać o sobie ) . Owu terminowo jutro ale co z tego jak nici z niej...
Dostanę na dwa cykle na próbę cos na wspomaganie owulki wiecie może co to może być?... aaa i najważniejsze, leki dostanę dopiero jak przyjdę z wynikami męża i umówiłam go na 12 maja i 15 maja wizyta kolejna... oby tylko mąż miał dobre wyniki;/
Co do szkoły to przeprowadziłam 4 lekcje dzisiaj i jestem dumna bo się nie dałam i zostałam pochwalona ,materiał przerobiony
tyle u mnie a nadrabiam:
Livia no malutka, z dziećmi prawie równa
Groszku ja się nie odchudzam, czasem ćwiczę z Chodakowską skalpel i rower i stacjonarny ale jakoś teraz nie mam ochoty...
ja też tak miałam że bete zrobiłam i nagle @ przyszła- dobry sposób ;p
Na rozstępy kupcie bio oil albo z tańszych- oliwka dla dzieci
Livia śliczna córa!
Landryneczka jak to nie mam ?mam mega opony i boki !
a taka szczupła 2-3 lata temu byłam ...
witaj Marti, zapaszamy
Potforku fajny awatarek
cześć kasiatmy 2 cykl ale problemy juz się ukazują...
Uff rozpisałam się...
aa na koniec jeszcze Wam coś opowiem : byłam u gin dziś i przyszła kobieta i jej ustąpiłam miejsca bo brzuszek miała a ona tuż po porodzie byłagłupio mi się zrobiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 18:08
-
Hi hi no ja tez po porodzie wyglądałam jeszcze jak w ciąży
Na wspomaganie owulki może CLO Ci da? I estrogeny do tego? Sensownie, ze najpierw męża chce zbadać. Spokojnie Kochana, dobrze, ze teraz to wychodzi a nie po jakimś czasie. Podleczysz i będzie gitprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:niby tak...wtedy czerwiec i lipiec na lekach i większa szansa,ale jak jeszcze mąż będzie miał złe... chociaż bierze fertimen to nic więcej nie można już zrobić... eh a miało być hop i już...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Aga rozumiem Cię doskonale, ja też ogromnie bałam się wyników R., byłam przerażona. Ale nie ma co sie złamywać. Pamiętasz, że ostatnio "coś było", miałam podwyższona betę więc plemniczki ma, tym bardziej jak bierze witaminki już
Nie ma hop siup, trzeba sie napracować troszkęJa ostatnio mimo wszystko nie tracę dobrego humoru
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livia nie wiem co mi może dać, sama jestem ciekawa
No liczę że on ma ok wzystko to wtedy mój estradiol zostaje... mimo wszystko sserduszkujemy dziś i jutro, niech owulka wie co ją czeka za miesiąc i jak ma się przygotować na bobasaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 18:23