Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPopieram
ja tak ciągle myślałam, że jak dojdzie dziecko to jak damy sobie radę jak teraz ledwo zostaje.. ale wiem, że damy radę. Dla dziecka wszystko a jednak w nieskończoność można odkładać ważne decyzje jak dziecko czy mieszkanie.
Znajomi też wzięli kredyt, mają samochód, dziecko i czasami jadą na wakacje czy odwiedzić rodzinę co jakiś czas i dają radę choć nie muszą żyć w luksusach i kupować samych firmówek
My wynajmowaliśmy 2 lata mieszkanie i jak teraz pomyślę, że 2 lata spłacania byłoby do przodu to żałuję, że wcześniej się nie zdecydowaliśmy.
Także Groszku, do dzieła !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co do masażu to różne techniki moja fizjoterapeutka stosuje i bańkę również. No takie wybroczyny są po tym masażu ale zawsze krzyczę, że boczki - schabiki ma masować bo to też wyszczuplać ponoć może
inka waniliowo-pomarańczowa oraz jogurcik na II śniadanie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Monia, moze cos na rzeczy jest:D witaj w klubie spóźniających sie
a poza tym to hej
trzymam za Was i za siebie kciukasy mocno!!
ja sie boje ze mam tak po wiesiolku, zdarzaja sie opoznienia??
Monia, poczekaj kilka dni i testujja testuje w poniedziałek, jak @ sie nie zjawi
-
nick nieaktualny
-
Monia, moze pojdzie w gore jeszcze. A poza tym, czy to takie miarodajne jest...sama sie zastanawiam.
Ja nie mierze, bo u mnie na 100% sie nie sprawdzi tempka.
Ale kciukam za Ciebie Monia i Aszka tez)
Oj troszke to trwało, ale zobacz jakiego masz Kochanego Skarba)
-
XxMoniaXx wrote:a widziałaś mój wykres ? masakra.. z takim czymś to testu szkoda nawet
hej XxMoniaXx a może wykres jest taki bo temp. mierzysz o różnych godzinach. ja zauważyłam przy zmianie czasu że temp. spadła a różnica była taka że zamiast o 5.00 zmierzyłam o 4.00 wiec może to tego wina:)To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Cześć dziewczynki.
Livia śliczna córa
A moja temp. lecie se w kulki dzisiaj znowu urosła a miało nie być owulkiNo cóż i tak nic z tego nie wyjdzie bo w okolicy ewentualnej owu tylko jedno
livia30 lubi tę wiadomość