Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Oj tam on już go doprowadzi do ładu
Sandra przykra sytuacja ale może jeszcze jak pogadasz z jej tatą to się zgodzi bo dziadkowie prawdę mówiąc mają g... do gadania. -
nick nieaktualny
-
Ale ojciec na chwilę obecną nie nadaje się na ojca. Sąd nim wstrząśnie, to raz coś kojarzę, że można zostać rodziną tymczasową do czasu kiedy ojciec się ogarnie to wy byście się zajmowali dzieckiem, a on miał kuratora. Jeżeli chciałby odzyskać dziecko musiałby postawić swoje życie do pionu. Żeby małą w razie czego nie trafiła do pogotowia opiekuńczego i domu małego dziecka.
Ej, piszcie tu, a nie na fb, bo mnie ciekawe momenty ominąWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 22:28
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:musicie terapie szokową zrobić, przecież to odpowiedzialność, karmienie, przewijanie, w nocy wstawanie, spacery a jak chore będzie? Opieka 24 na dobę..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:Ale ojciec na chwilę obecną nie nadaje się na ojca. Sąd nim wstrząśnie, to raz coś kojarzę, że można zostać rodziną tymczasową do czasu kiedy ojciec się ogarnie to wy byście się zajmowali dzieckiem, a on miał kuratora. Jeżeli chciałby odzyskać dziecko musiałby postawić swoje życie do pionu. Żeby małą w razie czego nie trafiła do pogotowia opiekuńczego i domu małego dziecka.
Ej, piszcie tu, a nie na fb, bo mnie ciekawe momenty ominą -
nick nieaktualny
-
Mam czekoladę, ale tylko gorzką. Sama jestem zdesperowana na coś słodkiego, ale jeszcze nie do tego stopnia żeby zjeść gorzką czekoladę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
livia30 wrote:la spokojnie, nie uciekamy stąd
Potorku ja mam, chodź dam CiAle przynieś colą, zimną bo mi się chcę
la może być i gorzka już wiem co mi się chce
Czekolada popita colą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny