Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Livia dobra jesteś !
A ja kawe pije tylko w wyjątkowych sytuacjach a dzisiaj nie chce ryzykować :p
Kotka niedziękuje :* nie martw sie mój też był wczoraj negatyw...
No ja lubię My slowianie od pierwszego uslyszenia:p
To jesli twoj byl wczoraj negatyw to czemu na bete lecisz ? (sorry nie nadrabiam was bo siedze w pracy i nie moge czytac wszystkich stron wiec mi umykaja pewne informacje:(
A mi sie my slowianie nie bardzo podoba. Lubie sobei na te panienki popatrzec ale jak dla mnie to troche zbyt wulgarny ten teledysk jest. Tak odrobinke zbyt wulgarny bo panny ladne. -
Jestem juz po krwi, oficjalnie stałam sie poduszeczka na igły. Pielęgniarka kula mnie 3 razy, a krew udało sie pobrać dopiero dla laboranta. Na 14 ide na USG. Pisze z telefonu, dlatego mogą być błędy. Przedszkolanka trzymam kciuki. Ja my Słowianie lubię, w dobie reklamowania tabletek na potencję przy śniadaniu jakoś piersi ładnych kobiet mnie nie deprawuje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 09:56
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:Kotka bo ja zawsze odczuwam @ po owu a teraz nawet dzisiaj nie a maz ma badanie nasienia w pon i bym chciała na 100% mieć pewność
Haha Iasmacznego
Aha, no ja czuje az za dobrze. Czuje w moczu
Brzuch mnie boli, glowa mnei boli, w pipce taka charakterystyczna suchosc, taka cisza przed burza. Wiec ja sie nei ludze. Ide pic -
USG tarczycy zrobione - dziwna pani radiolog mi robiła, chyba chciala mnie zdenerwowac ale jej się nie udalo
Najpierw tekst przy badaniu "a to dobrze, że jedno dziecko już pani ma", później "mała ta tarczyca ale pani tez klockiem nie jest ile ma pani wzrostu?" Mówię jej, że 165cm a ona "o to wcale nie tak mało". Próbowała trzymac napięcie ale ja wyluzowana tam leżałam bo wiedziałam, że samo usg to tylko formalność, tak mi powiedział endokrynolog i tego się trzymałam
No a zaraz przymiarka sukni ślubnej hi hi JUPI!
-
Hej. Ja juz po wizycie u gina i jestem mega zalamana
lekarz powiedzial ze szykujemy sie do badania droznosci jajowodow. W prawym jajniku pecherzyk 18 mm, w lewym identyczne jak w poprzednim cyklu, dwa pecherzyki. On twierdzi ze to jest jakas narosl ktora wypelnia sie plynem i ze to tez mozemy usunac! Nie wiem co o tym myslec... wychodzi na to ze w zeszlym cyklu nic nie peklo? Wtedy mowil ze dwa pekly
juz nie wierze w to co on mowi... Dlatego jutro ide na konsultacje do innego lekarza!
-
Czekam w kolejce do lekarza, mój estradiol leży u niego, więc na razie nie wiem nic.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
wróciłam do domu i jestem wykończona...@ nie ma
ciekawe jak moja beta
a jak myślicie może być beta na ciąże a test nagatywny?
Livia jestem z Ciebie dumna
Ia daj znać po
Kejti no zobaczymy co powieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 14:39
-
Jestem po, cykl bezowulacyjny. W następnym będę lekko stmulowana od 3 do 7dc biorę clo, 15dc na USG idę. Teraz wywołujemy@. Zdołowałam się, do tego u męża genetyka ok, więc nie da się już niczym poprawić nasienia.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Dziś estradiol 58, cienkie endometrium. Wywołuje mi @ bo powiedział, że ten cykl do 50 dni może potrwać. Na wywołanie dostałam Marvelon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 15:03
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Wróciłam z przymiarki. Suknia PIĘKNA! poszła jeszcze tylko do skrócenia i w przyszłym tygodniu ją odbieram
Trochę się zdolowałam bo wychodzi na to, że ciut przytyłam od lutego kiedy ja zamawiałam
Tragedii nie ma bo dopinam sie i oddychac mogę ale mimo wszystko wprowadzam dietę. Poza tym wiem, że mam też zatrzymaną wodę w organiźmie jeszcze (zawsze przed @ i po chwilę) no i te hormony cholerne co biore... Babka fajna ale próbowała mi wciskać jakies stroiki do włosów i w ogóle a ja nie chce, ale uparta była
No nic, uciekam na obiad z córą bo dziś dotowania nie było i na małe zakupy.
Aga trzymam kciuki za betę - oczywiście, że test może być negatywny a beta pozytywna
la nie martw się, w przyszłym cyklu wszystko się uda
Kejti koniecznie idź na konsultację do innego gina skoro nie masz zaufania do tego. Zaufanie do lekarza to podstawa.
Uciekam, będę później Kochane :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nie zamierzam się głodować, no co Ty, az tak źle nie jest
Koniec z pieczywem, ziemniakami i takie tam. Więcej owoców. Nie chodzi o to, żeby schudnąć nie wiadomo ile bo to nie realne a i nie potrzebne
Na obiad zjadłam faszerowaną cukinię i zagryzłam kawałkiem arbuza i kilkoma truskawkami