Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa weselichu będzie albo nie będzie
zobaczymy czy Livia sobie nie nagrabi do tego czasu
ha ha.
O w mordę, miałam dzisiaj truskawki kupićChyba jeszcze polecę na ryneczek
Już się pylenie traw zaczęło, wysokie stężenie i już kichanie, katar i oczy mi dokuczają, a zaraz będzie ciężko w gardle i boląca głowai tak aż do sierpnia
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
a Rudasku po wpis byłam a on stwierdził że mojej pracy mgr jeszcze nie sprawdził i w czerwcu mam przyjechać
a ja mu że idę do pracy i nie przyjadę
i mam wpis a resztę niech mi w październiku odda
dziewczyny po CLO coś się czuje, jajniki czy coś? dzisiaj ostatnią biorę i czasem mnie kłuje po lewej stronie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No cóż, cos poszło nie tak ale zjadłam
Muszę to doskonalić
Aga troszkę się dziwię, że żadnego monitoringu nie masz przy CLO bo to dość niebezpieczne, można sobie krzywdę zrobić tym bardziej, że nie mialaś wczesniej "skróconych cykli". Ale lekarka pewnie wie co robi
-
nick nieaktualny
-
Pirelka coś Twój gin jakis dziwny jest
Aga nie dajmy się zwariowaćJa też nie miałam jako takiego typowego monitoringu tylko raz byłam sprawdzić czy coś rośnie po CLO ale dziewczyny piszą, że biegają po kilka razy żeby monitorować
Myślę, że warto zerknąc czy w ogole coś tam rośnie żeby wiedziec czy dawka jest odpowiednia ewentualnie w przyszłym cyklu zwiększyć a że CLO można brać tylko 3 cykle do 6 max to chyba warto wiedzieć co i jak
Przy cyklach 31-33dni chodzę w 10-14dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 14:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny