Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta ale to już będziesz na luzie podchodzić w kolejnym cyklu
a czas niestety zbyt wolny...
Livia ale numer!! Dzisiaj jak jechaliśmy na wizytę przede mną jechał fiat 500 biały!pierwszy raz go w życiu widziałam
i to akurat jak pisałaś
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plus prolaktyna i estradiol
dla pewności możesz testy owulacyjne na próbę kupić , plus winko na endometrium i migdały i romantyczna kolacja we dwojeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:35
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:plus prolaktyna i estradiol
dla pewności możesz testy owulacyjne na próbę kupić , plus winko na endometrium i migdały i romantyczna kolacja we dwoje
PRL to prolaktynają mialam na mysli uzywajac skrotu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:dajemy sobie czas do końca roku a później oboje zaczniemy robić szczegółowe badania jakby co
Jeśli przyczyna niepowodzeń leży w zaburzeniach hormonalnych bedziesz sobie pluła w brodę że nie zrobiłaś tego wcześniej. Pamiętaj że leczenie też trwa, a w szczególności męskich problemów a one stanowią aż 50% -
nick nieaktualny
-
Ja jako przyszły lekarz poprostu musze mieć wszystko na papierku, zmierzone, zważone przebadane kilka razy.
Wiem, że lekarze zalecają przez rok nic nie robić tylko się kochac. Dla mnie osobiscie to bzdura! Przecietna zdrowa para zachodzi w ciaze po 3 m-cach, jesli tak nie jest to nalezy sie zbadac. Ale to moje zdaniesurykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JA np. badania zrobła po jakoś 2 miesiącach starań ale zanim trafiłam na lekarza dobrego to jestem tu i teraz
a 10 minie 4 lata a 12-13 test jak @ nie będzie
Ale pewnie jak zwykle nie zabłądzi gdzieś na Karaibach