Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
surykatka wrote:To pewnie drogi interes , wspòłczuję
a jakie znacie dziewczyny monitorki cyklu, ktòre można kupić np na Allegro? Ike kosztują? Są "bezterminowe" czy trzeba je wymieniać po jakimś czasie?
Co to są monitorki cyklu bo pierwsze slysze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:Test zrobiłam 11 dni po owu w 20 dniu cyklu wiem wiem - za szybko ale w sumie jakbym była w ciąży to chociaż słabą drugą kreskę powinien pokazać ne? :-[
aga wizytę na 18 miała
11dpo to wcale nie tak wcześnie ja miałam akurat wyraźną drugą krechę, ale niektórym wychodzi dopiero w dniu miesiączki więc powinnas powtorzyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:niecierpliwa no w piatek kciuki za Ciebie trzymamy :* a kreskę to Ty widoczną miałaś w tym 11 dniu po owu, ja nic tam nie widzę, może odrobinkę pod światło le nie liczę tego... tylko, że ja w południe robiłam
To głupota wiadomo, że Ci nie wyjdzie. Szkoda było testu. W porannym moczu jest niskie stężenie hcg 11dpo, a w kolejnym ilość jest znikoma. -
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Hmm to albo wypinasz i idziesz z zaświadczeniem od lekarza albo stoisz normalnie. Też ostatnio stałam od 5 rano ponad godzinę brrr
Ja ostatnio 45min przed wylotem przyjechałam na lotnisko, żadnych kolejek już nie było. A miejsce przy wyjściu ewakuacyjnym dostałam więc wygodnie, full miejsca na nóżki. Teraz też bym takie chciała . -
nick nieaktualny