Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:jeszcze nie wiem jaka firma dopiero się rozejrzymy o coś na pewno dobrego
A do jednego fiolet i beż a do drugiego seledyn i łosoś albo pomarańcz zobaczymy które bardziej będzie pasowało.
a w gościnnym muślinowy turkus i beż
-
Wyszło tyle bo wcześniej miałam auto ze współwłaścicielem ( byłego faceta a on miał zniżki), jak się z nim rozstałam to miałam jedną stłuczkę małą z mojej winy, potem we wrzesniu przepisałam auto tylko na siebie i podpisałam aneks ale składka juz nie wzrosła a teraz, że biorę ubezpieczenie tylko na siebie to płace jak świeżak na dodatek mam wzwyzkę 20% za tą stłuczke jeszcze i dlatego, ze nie mam dowodu rejestracyjnego tylko na siebie minimum rok. Porabane to wszystko ale niech będzie
Agent mi proponował żeby zrobić kontynuację to wtedy byłoby te niecałe 700zl za rok ale to by bylo oszustwo bo dowód rejestracyjny jest tylko na mnie a nie daj boję zalicze jakąs stłuczke to mnie były facet znajdzie i zabije
Dobra, przeboleję
A mężusia to mam kochanego, fakt. Lubi mnie rozpieszczać i obiecał mi nowego Fiata 500, białego - takiego o jakim marzę
-
przedszkolanka:) wrote:Wszystkie fiolet :d a wiecie że to kolor który pobudza i zachęca w sypialni? :p
Tak mizzelko spokojnie i cicho
-
Mój jest uczulony na swój brzuch
Czasem go pogłaszczę po nim i pytam "jak tam maciuś się czuje"
Piwosz mój kochany i ma taką malutka beczułkę ale kochaną
No niestety zdzierstwo. Ale to rok tylko, bo za rok już będzie mniej do zapłacenia - we wrześniu mija mi rok jak mam auto tylko na siebie.
-
mizzelka wrote:ja jeszcze mam podwieszany sufit na kolory ledy
to już całkiem pobudza hahahha
a najbardziej czerwony
Strasznie podobają mi się te podwieszane sufity
-
livia30 wrote:Potforku majtasy na kłódkę będziesz musiała sobie sprawić
Ale męża wzięło na amory no
Ja to Ci nawet zazdroszczę trochę
mój tak przytył przez zimę że ma brzuszek już pokaźny ale ja to się śmieję z niego że wezmę jakiś stanik i mu dam bo to już chyba czasAle się denerwuje wtedy