Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
O to myślałam, ze tylko mnie na spanie tak bierze... ale rozmawiałam właśnie z agentem od ubezpieczenie auta i od razu mnie rozbudził
Taki mu dałam orzech do zgryzienia, ze musi się aż skonsultować i oddzwoni. Chyba go pogięło jak wcześniej za OC płaciłam niecałe 700zł za rok to teraz mu zapłacę 1500zł - jakim cudem?
-
no ja jeszcze nie bełtam tylko tak nie dobrze ;/ kurka go mać;/
ehh ciekawe co u potforka:) livia jakies plany na dziś?
troszkę się stresuje przed środą.. bo może się okazać że tylko tak mi sie wydawało że jestem.. a żadnych bet nie chce robic. ;/ -
No właśnie coś mi nie pasuje w tej różnicy... Fakt, że we wrzesniu przepisywałam auto tylko na siebie (wcześniej miałam ze swoim byłym facetem) i na to ten agent się powołuje ale bez jaj. Nie mam 20 lat tylko 30 więc jestem poza wzwyżkowym cennikiem i prawko tez mam dłużej niż 2 lata więc z czym on do ludzi... Co prawda była jedna mała szkoda z mojej winy 2 lata temu ale już raz za to wzwyżkę miałam. Jakiś nie ogarnięty facet - zobaczymy co wymyśli jak oddzwoni. Dupy dałam trochę bo nie zajęłam się tym wczesniej a tak to juz w piątek mi OC się skończylo więc tak czy siak z centrali przedłużenie mi przyjdzie. Ja tam raczej myslę, że on cos źle policzył jak dalej będzie mówil o tej astronomicznej cenie 1500zl to powiem mu, żeby się pałował i poczekam co mi przyjdzie z centrali
A planów na dzisiaj nie mam - odpoczywam w domku
-
przedszkolanka:) wrote:Livia to nie możliwe! Niech to sprawdzi lepiej...
Mizzelko będzie dobrze;) też mam stres że nic nie ma ale licze że mdłości to dobry znak;)
Livia a Ty daleko od morza mieszkasz?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mizzelko u mnie ok :d Jutro jadę po farbę na reszcie
Wczoraj owu była a ja ledwo weszłam do łóżka a mój się wręcz na mnie rzucił ja nie wiem co mu teraz jest dzień przerwy a ten już nie może wytrzymać
-
potforzasta wrote:mizzelko u mnie ok :d Jutro jadę po farbę na reszcie
Wczoraj owu była a ja ledwo weszłam do łóżka a mój się wręcz na mnie rzucił ja nie wiem co mu teraz jest dzień przerwy a ten już nie może wytrzymać
zaszalał
no to się cieszę że w koncu owu zawitała
i nie miałaś na nią focha
dobrze dobrze niech szaleje
a jaką farbę planujesz zakupić?do pokoju?
potforzasta lubi tę wiadomość
-
Kochana Mizzelko :*
Livia to powinnas mieć tą całą zniżkę chyba i tak :o nie możliwe że teraz sama tyle płacisz,zreszta u mnie mama chodzi i baba szuka najtańszej oferty i tą bierzemy
A z morzem to tak,dla mnie to frajda jak pojadę ale po 10 dniach już się nudzi:p
Potforku pięknie urosła!! Niech nie opada już ! Hehe mąż po meczach i tylu spoconych facetach na zone ma ochotę :d -
mizzelka wrote:hahahha
zaszalał
no to się cieszę że w koncu owu zawitała
i nie miałaś na nią focha
dobrze dobrze niech szaleje
a jaką farbę planujesz zakupić?do pokoju?
więc jemu nie odmówię
mizzelka lubi tę wiadomość
-
jeszcze nie wiem jaka firma dopiero się rozejrzymy o coś na pewno dobrego
A do jednego fiolet i beż a do drugiego seledyn i łosoś albo pomarańcz zobaczymy które bardziej będzie pasowało.
-
Dobra już rozumiem czemu taka wysoka polisa na mnie a ciul, musi być. Nie będę R. wciągała żeby mieć specjalnie zniżki bo moje auto i tak będzie szło niedługo na sprzedaż (mam obiecane nowe od mężusia). Także muszę się ubierać i lecieć do bankomatu - facet przywiezie mi polisę ok 18 i 870zl popłynę dzisiaj