Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa tak to i ja bym chciala aurelka
No of lubi zmieniac linie
Koniecznie sikne u rodzicow zostane na noc by z ranca pozadnie nasikac a tego 14 w razie co to tez chce u nich
Bedziesz na pewno zawzieta!
Fajne slowo niedzieciowaty haha.Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Zrobiłam ostatni test owu w tym cyklu i nie ma nic. Wiec na bank owu juz była, tylko może krótki pik był i nie dałam rady wykryć....sluz znika, wiec wszystko wskazuje że już po...teraz czekać na rezultat ❤ co dziś robicie na obiad? Mój mąż zażyczył sobie schabowego
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Nic nie robie dzis na obiad bo mam pyzy od wczoraj. Podgrzeje tylko i zjemy z synkiem. Meza nie ma wiec nic nie musze gotowac
Oooo w 4 sikamy to 8 kresek musi byc!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax jak ja się cieszę że już masz testy a o której testujemy? Na którą masz do pracy? świetny pomysł z tym planem nic mu nie mów o zrób niespodziankę po prostu nastawiaj się na wytrzymanie bo już jesteś w ciąży
Bajka to Ty masz odwrotną sytuacje jak ja jak uważasz że nie to nic nie mów ja miałam spadek w tamtym cyklu 4dpo. Póki co nie miałam żadnego spadku a już 8dpo także sama nie wiem"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cieszę się że tyle nas sika. Mam dziś wspaniały humor i przypływ energii więc to super dobry znak"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija - ja tam w ogóle mam szaloną temperaturę. MMM mi mówiła w tamtym cyklu, że dziwnie mi rośnie tempka. Ale tak mam, a ten spadek po prostu mnie zastanawiał, nie podejrzewam, że to mogła być implantacja, a mogła nie być. Huk wie. W zeszłym cyklu też miałam spadek 6dpo. I co?
Ukija to daj trochę tej energii! Zazdroszczę Ci! -
Sikam od razu rano jak wstane ale nie wiem czy uda mi sie zdjecie dodac zalezy czy wstane szybciej czy ciut pospie ale na pewno sikne z pierwszego moczu.
07.11.2012 Julian
Bajeczko spokojnie. Nie myśl za dużo bo będziesz się tylko stresowała a to całkowicie bez sensu szalona temperaturka
Rosax ja podejrzewam że wstanę tak ok 7.30- 8 więc pewnie wtedy wrzucę. Mam nadzieję że słoneczko ładnie zaświeci bo mam słabe żarówki w domu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa coś czuję że to będzie bardzo dobry znak w tym cyklu
Makowa_Panna lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No to 3 szykuje się eksplozja radości i zdjęć z dwoma kreskami
Wy rozpoczniecie miesiąc || a ja go tak samo zakończęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:55
-
Ukija - spokojnie w tym miesiącu naprawdę lajtowo podchodzę do tego. Nie nakręcam się, ani nie rozmyślam. Mam takie chwile jak nie mam co robić. Ale raczej znikome, chociaż za przywoływanie do porządku jak najbardziej dziękuję! :*
Makowa - może faktycznie tak jak Ukija mówi to dobry znak! Na ten cykl!
Borsuk - i to jest dobre nastawienie! -
Bajka jak najbardziej mnie to cieszy. Ja już jestem w ciąży i Ty też jesteś więc spokojnie. Test to tylko formalność
Bajka111, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"